Із закарпатцем Шуфричем та кумом Путіна Медведчуком. Опоблок йде на вибори

7
26

Опозиційний блок сформував список своїх кандидатів у депутати

Кум Путіна Віктор Медведчук має дуже багато шансів стати народним обранцем. Він розташувався третім у списку після Бойка та Рабіновича. Також у партії присутній і вірний соратник команди Бойка закарпатець Нестор Шуфрич.

Цікаво, що опозиційна платформа «За життя» йде окремо від людей Ахметова, тож мабуть можна буде побачити супротив від Олександра Вілкула, який ймовірно піде на вибори із своєю командою.



Коментарі

Д1
до 17:00

Ви звертаєтеся до проплаченого кремлядьського кодла ботів под ніками "Майданутого Шонія" включити мозги??? Не будьте наівними щодо цих персонажів. З пропага@донами ефективна тільки курта бисіда- животворяща піз@юліна межи чоло і іблом об асфальт!!!

М
Майдаун

А ще я первітиновий нарк і кончений алкаш,і давно у мене криша поїхала!

C
cecslrf

Ти точно майданутий !Там уся шайка ,ше за часів Януковича Юрій Бойко ,Шуфрич,Медвечук до чого вони нас приведуть ?Все будуть робити би привести до Путіна включи мозги ,ті люди ніго не зробили за років 10.тримаються за корито ,для своїх інтересів!

М
Майдаун

Порівняно із упирями постмайданними і всьов майданнув шоблув вмісті із бандершньов лепавув,нациками недоправленими і всіма бандобатальйонами,команда “Опоблоку”,то помірковані,розумні,цивілізовані і чесні люди! Майданобанду і всіх юль,віть,ляшку,катеринчуку... і “штатних” поцріоту на смітник історії і по тюрьмам!

У
Укр

Украiна перетворилася у пiндоську резервацiю за часи мальдiвського шатуна та майданутих.Доскакалися скакуни. Що далi ?

РМ
распьятый мальчик

Фашизм не пройдет!!! Голосуйте только за этих воров-миллиардеров, бывших стукачей КГБ. Все остальные партии - фашистская хунта. P,S. Ах да... совсем забыл... ДЕНЕГ НЕТ, но вы там... ДЕРЖИТЕСЬ!

Р
Рома

Я не знаю чи є ще в країні люди які проголосують за цих проросійських агентів?!

М
Менджул

Но туйго маєш : Дибіл Ківа пушов до Медвечука у партію .... якраз тому дибілови там и місто ...

М
Менджул

До Русина : ты ниборе паленкы циганцької примкнув . Исе врагы , были и є . Сього жида Рабіновича , ищи при союзови за вто што крав приговорили до смерти . Шіковный бов злодій . Лем великі жиды за нього из Амерікы застали , завто фраса и ни встрілили ги пса . Они лем ся прикрывавуть што народ їх интересує , свистали они на люди ....

Р
Русины

Най Богонько им помагать и Богородиця а не фашисту у власть

Ю
ю

клейма не є де ставити на сів чиляди - ангелики, а не кандидати...Як они ненавидять Україну... Так, навірно, коза любить ніж

Т
Троцкій

Дадада! Треба дати їм шанс!

АК
агент КГБ Жолудь

Но та другий номер списку - жид Вадім Рабінович точно спасе Україну і всіх слов'ян, Дуже "порядна і професійна" людина, даже по судебно-медицинскому освидетельствованию часів СССР: В начале 1982 года вновь арестован по обвинению в хищении государственных средств в особо крупных размерах. 10 февраля 1984 года приговорён Харьковским областным судом к 14 годам лишения свободы в исправительно-трудовом лагере строгого режима с конфискацией имущества и запретом заниматься профессиональной деятельностью в течение 5 лет. Во время следствия симулировал душевнобольного и неоднократно подвергался судебно-медицинскому освидетельствованию. Находясь в заключении, Рабиновича завербовал КГБ как информатора по кличке Жёлудь. Согласно ничем не подтверждённым заявлениям самого Рабиновича, он лишь симулировал «осведомительство»

Ф
Ферку

Таких як ти Майданутi тiльи тепер почнуть ставити в СТОЙЛО. Майеш недавнiй приклад в Тячевi . Це тiльки початок ,а кiнець вже не далеко так що вiзьми таблетку iзаспокiйся.

*
*****

Це люди без ганьби і совісті,біологічне сміття.

Ф
Ферко

Майданутi вже просрали Украiну .

1
17

Всі скотиняки ідуть. Хочуть Україну спасати.

П
прол

это все гавно за которое голосовать не стоит! бывший криминал в законе

ДН
До нижнього бидла

Голосуй за чортiв жидiвських . Хава Нагiла. Ребе тобi поможе.

ДМ
До менгеле

Позирай на залупу парубiя.

И
имре

Опблок - профессионалы. Поддержу.Удачи.

НШ
Неля штепа # 74 в списку

Голосуйте за опоблок і будете мати такоє як на Донбасі

Б
Букі

Ганьба і сміх. В списках опоблока колишня мер міста Словянськ. Яка відкрито підтримувала «апалченцев». Що це за партія така?

ДМ
доктор менгелє

бля на сі морди уже позиратим негодин ..хоть бери машінгевер і коси ...

Б
Бррр

Успеха !

МП
місна подтанцовка

Закарпатець Ванька Чубірко (холоп не состоявшегося генерал-губернатора Малороссии Медведчука) по списку - 38-ий.

Читайте також