Кабель під напругою, який вбив мукачівця, прокладали не фахівці — Закарпаттяобленерго

5
10

Як зазначають у прес-службі, випадок стався через недотримання правил техніки експлуатації та безпечного виконання електромонтажних робіт у побуті.

Зокрема, під час виконання будівельних робіт виникала потреба в заміні електрокабелю, який живить один із будинків по вул. Шевченка.

— Власник вирішив зробити це без залучення спеціалістів, які мають право виконувати такі роботи. Як наслідок, роботи були виконані без дотримання існуючих сучасних норм та вимог Правил техніки безпеки, в результаті чого й постраждали мешканці з сусіднього будинку, поруч із яким здійснювався ремонт, - йдеться у повідомленні.

Водночас, як пояснили Мukachevo.net правоохоронці, наразі проводяться експертизи, кабель вилучено. Відкрито провадження по статті 115, умисне вбивство, за фактом смерті, але якщо встановлять осіб, які робити електромонтажні роботи без відповідних дозволів, та з порушенням, тоді можуть статтю змінити. 

Нагадаємо, рятуючи 2-х своїх дітей мукачівець загинув сам від ураження струмом. діти у задовільному стані, незабаром їх відпустять додому зх лікарні. 

Коментарі

С
Споживач

Не знаю даний випадок, но стає зрозумілим, якщо хоч раз доведеться мати справу з енергетиками: нахали, брехуни, хами, лодирі....Не виключаю, що до них звернулись , но їм пояснили, що цього місяця не получиться і потрібно написати кучу заяв та погоджень, а кому вони не знають. Такий сервіс як дають наші енергетики-монополісти народу України взагалі не підлягає обговореню. Все таки, вважаю, що до енергетиків звертались, лише офіційно заявку не оформили.

Г
Гисть

Одне дило - попросити свата-уйка поштукатурити, а друге дило - електрика, на то голова,щоб инколи нив пользуватись и думати що роблю и яки наслидки . А тут...зробив аби хто- електрика э...а друти- та не изисть их...та лишив...у писочку...може кось найде та спряче.

Н
Наталія

Наші фахівці за свою електророботу хочуть здерти з людини останню шкуру, за дякую ніхто не хоче і рота відкрити, хоча всі роблять за зарплату. От тому і звертаємося до шовгора, до кума..., хоч до кого але щоб дешевше. Дуже шкода, що загинула людина, нехай відповідає той хто винен.

Р
рем

Стаття "умисне вбивство", нажаль, в цій ситуації не пройде. В цій справі, нажаль, дуже важко буде посадити когось на тривалий срок.

T
T

Визивайте милицию!!!!!!!!!

Я
я

а ви приїдьте і подивіться як грамотно зробили "фахівці"вихід із ТП на вулиці Лобачевського, провода висять як шнурки на топанках......

І
Іван

Двоє діточок ся опстали сиротами, бо дурепа рішила тягнути кабель через пісочницю... Наказати дибіла, і показати всядо, би ся бояли кіть не годни думати перед тим як шось робити

Г
Гисть

Безвидповидальнисть як власника будинку , який покликав кумового шовгора сусида миняти кабель, так и того убийци- горе електрика,що дальше свого носа не видять и не думають про наслидки и тим бильше про инших. Повнистю згодна з поаередними комментариями! За таке треба наказувати, щоб инши знали ЩО БУДУТЬ ЗА ТАКЕ НАКАЗАНИ!!!!! Бо годувальника у родину не повернути.........а все из-за халатности!!!!!!!:(((((((((

ГМ
гийзо має рацію

Правильно, електрик має прокладати кабель а пекарь пічи хліб. А у нас чомусь усьо наоборот... РЕДАКЦІЯ, будь-ласка, слідкуйте за справою і висвітлюйте до кінця, може хоть хтось із людей прозріє

Г
гийзо

забити треба таких нефахівців!

Читайте також