Кабмін анонсував підвищення тарифів на електроенергію

14
42

Нововведення набудуть чинності з 1 січня 2021-го і зачеплять усі родини.

Як пише Obozrevatel, сьогодні в середньому кожен кіловат/год обходиться в 1,1 грн (за перші 100 платимо 90 копійок, а за кожен наступний – 1,68 грн). Цієї суми не вистачає на те, щоб навіть доставити струм.

«У першому етапі підвищення може становити 30%», – розповіли в комісії.

Відповідно, сім’я, яка зараз платить за електроенергію 250 грн на місяць, уже в січні може заплатити близько 325 грн.

«Є напрацювання Міненерго, вони повинні їх презентувати в Кабміні», – пояснили в комісії.

Водночас, ймовірно, пільговий тариф під час споживання невеликої кількості електроенергії залишиться. Тариф буде складатися з двох частин: першу потрібно буде платити тим, хто витрачає мало й економить, а другу – українцям, які активно витрачають струм.

Нагадаємо, вчора Mukachevo.net писало про те, що «Закарпатгаз Збут» підвищує вартість газу до 9,90 грн.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

В
Володимир

Вы что опупели! Сколько можно поднимать тарифы на комуналку. Долой такую власть.

Л
лора

я про коми і закінчення слів не вчила, але усіх вас поправляти буду. А спробуйте промоделювати ситуацію, коли не будуть платити. Прийдуть і відімкнуть, відріжуть. А у кого дома малі, хворі, старі? Припустимо, не відрізали і ви далі користуєтесь, а зп робітникам, а закупівлю і т.д. як проводити? Зупинять шахти, заводи, котельні..... і що? Колапс! На руку кому? Великому брату, який здуріти хоче, що ми ще живі. Тому таку агітацію проводять відповідні україноненависники.

М
Мар'яна

Незнаю як Ви всі українці пишете мовою загарбника і чекаєте щоб хтось за вас все зробив і нерозумієте що тарифи будуть піднімати доти доки ми будем їх оплачувати єдиний вихід для зниження цін на комуналку газ та світло це всеукраїнський бойкот по оплаті таких необгрунтованих та завищених цін

ЦУ
Центральна Україна

Від олігархату Украіну врятує зовнішня окупація.

Ю
Ю

Для чого видаляете коменти ??? Не подобаеться правда ?!

0
007

077 28.12.2020 12:11 Боже, яка брехня! В Європі газ подешевшав для населення на 30%, а світло на 10% Про це в Словаччині і в інших країнах Європи вже говорили 2 міс тому впродовж місяця, щоб всі жителі цих країн знали ці зміни! Так що не треба звалювати зріст цін на Європу!

J
Jack

Голосування "по приколу" лікується тарифами.

Л
Лансер

Ахметов никак не нажрется... Может, проще поставить всех украинцев к стенке и расстрелять? Чтобы не мучились, как за последних 30 лет.

Л
Лора

Уважаемые украинцы! Так отвратительно выражаться и так отвратительно владеть правописанием могут только люди низкого пошиба. Любить и уважать когда себя будем?! У нас в мозгах такие же помои как и на бумаге. Хочется видеть и слышать грамотного и сдержаного украинцам. Не пробьете вы это дерьмо у власти своей невоздержанностью. Ваша невоздержанность в выражениях-суть ваша слабость. Слава Украине!

Р
Рома

Пидарасы вы свои зарплаты уменьшить не хотите? Заебали тарифы поднимать.

Т
Татьяна

А как же у кого электро отопление. Как теперь будут платить.

В
Вовк

я казав, шо ротердам плюс не покриє наші потреби? Казав, що треба було Сантьяго плюс робити? Не слухався мене Петя....Хоч володько мене слухає. А декотрим скажу -двокімнатна квартира взимку більше 160квт і 200 кубів газу не споживає, якщо є 22 градуса. Якщо 20- то половина. А тбтюнозалежні можуть не курити і газ буде бесплатно.

В
Віталій

Це навіть не знущання це геноцид Українського народу на потреби евросоюзу

С
Сергей

Как вы уже зае..ли.

И
Игорь

Добре володька усіх «поімєл»

Т
Тетяна

Твар1 хуцпуют... Поста, знущання над народом, дегегеративное племя.

С
Светлана

МВФ дал кретит Зеленскому на основании,что он поднимит цены на все.

Е
Евгений

Где Кристины писавшие статью видели семью импользуещю 195киловат это потребление одного человека

ІІ
Іван Іванович

Слава Україні

Ф
ФЕДОР

короче так, хотели в Гейропу подставляйте жопу!

О
Олег

Зелені вівці, ну що - тільки б не Порох? Тільки повні дебіли могли вибрати собі президентом таке брехливе, тупоголове, цинічне і сцикливе малороське створіння!!!

Б
Бачі

а ко тото зробив себе разом??? Ге???

О
Олександр

Нажретесь ...прийде кінець вам..

Р
Руслан

Людям платить нечем понравилось повышать ну ну экономику так не поднимешь думал выбрали наконецто хоть одного нормального но вижу очень ошибся увы

О
Оконар

Де економічне обгрунтування що суми не вистачає??? в сміслі електроенергія це не чудо цивілізації а звичайна електроенергія, це не рідкісна копалина не нафта і не газ, це копійчана електрика, чесно набрали до влади козлів, більше нічого на розум не приходить.

П
Правда

Нікуди ви не дінетесь,бо ви терпіли,тепер чого неідете на майдан? Повозмущаєтесь в неті,і підете платити

P
Prakush

А мы русские вообще терпилы, неспособные на протест.Умеем только извиняться перед Рамзанкой Дыровым,садиться на бутылки и подавать челобитную нашему сцарю Путину.

Г
Громадянин

А в країні залишився ще державний регулятор цін не на «короткому поводку»?

P
Prakush

Хохлы кастрюлеголовые выходят на демонстрации только тогда когда им заплатят за это.Жаль эту нацию которой правят жиды.Нация которая потеряла и продала всё что можно.

Г
Громадянин

Ні. Небуду вам платити цей грабіж. Все байкот. Лем бити та вибивати гидоту від нашіх ресурсів природи. Закликаю, всіх, тих хто, розмовляе рос.язиком, або мовою, чи іншою., байдуже нє платіть збір в кармани цім тваринам у владі свої кошти на виживання. Будьте розумні, нас більше, не платіть і вони будуть самі візжати, а ми пободкеме і виправиме свое ім'я переможця.

ДН
До нижнього допису

Вихід є . Не платити взагалі. Всім . Потрібно зробити саме так . З 1 січня - стоп комун.платежам .

ДВ
ДО ВЯЧЕСЛАВА

Скоріш за все НКРЕКП. Ситуація така - Облгаз і обленерго заносить у НКРЕКП чемодан, вони в свою чергу регулюють тариф, а далі Облгаз і обленерго відхрещуються від тарифів, кажуть що рижі НКРЕКП установили такі великі тарифи, тому люди добрі платіть... То все НКРЕКП. Хоч хтось із влади знає скільки заробляє населення і скільки людей залишились без роботи. Всеодно наш народ не піде на страйк, як французи, тому виключайте світло і інтернет, економте

A
Admin

"анонсували"? Новость ни о чем...

П
Правда

Поэтому всех русскочелюстных ватников, которые тянут Украину в вонючий русский мир - фанатов Петушария, рыгоаналов и ОПЗШников, зелибобиков, да и меня заодно, надо толочь штахетами по мордам.

П
Правда

Во всех бедах Незалежной уже как тридцатый год виноваты все кругом, только не Украина. С такими темпами саморазрушения - Путину не надо прилагать никаких дополнительных усилий: проект Украина угробит себя сам.

Ц
Ціґань

чесно кажучи при порохови питання газу та електрики практично не обговорювалося и народ не возмущався

Р
РУСИН

На Офіс Президента і Кабмін , а також на апарат Верховної Ради з неробами депутатами з БЮДЖЕТУ УКРАЇНИ виділили самі собі космічні кошти ! Отже, всі ці розходи потрібно відбити на населенні . Ви ж не проти ? Інакше , чому мовчите ?

В
Вячеслав

Про яку комісію йдеться у статті? Це комісія верховної ради з енергетики чи НКРЕКП, чи може у кабміні якась комісія? І хто у кабміні анонсував підвищеня з першого січня? Прізвище у цієї посадової особи мається?

ID
Idiot detector report [job id:#229715]

Parsing comment id#: 3 Comment date (DD.MM.YYYY): 27.12.2020 Comment time (HH:MM): 13:01 User alias [USERNAME]: Romario User aliases [ALT_NAME_HOLDER]: Romari0, Ромаріо, Пушкін Олександр, Пудкарпатський русин User real name [NAME_RL_ID]: Ivan Nabutylkin User ethnicity(ies) [UETHN_ID]: katsap, slopatoed User location [LCT_TAG]: Ust-Zalupsk, Hanty-Perdyujskij okr,, Russian Federation User type [TYPE_MAIN]: IDIOT User type2 [ALT_TYPE]: DURLO

R
Romario

Тупа укронація, як емпірично доводить 30-річна практика, нездатна створити ефективні інститути влади, що ще раз доводить: Україна - це штучний нежиттєздатний проект.

ДН
до нижнього

Ти стрілки не переводь, а йди і виправляй те, що наЫкав на виборах у 2019 році, п'янь русинська.

Ж
Женя

Майдан де ти з кастрюлями на чердакови, Яник кажете поганий був, ну-ну!

Читайте також