Кабмін дозволив гуляти групами до 8 людей і сидіти за столиками вчотирьох

4
9

Уряд вніс зміни до пункту 2 постанови Кабінету міністрів від 11 березня №211.Таке рішення уряд прийняв під час засідання 13 травня.

Відтак, Кабінет міністрів дозволив пересуватися вулицями групами до 8 осіб, а на літніх терасах ресторанів і кав’ярень сидіти по четверо з дотриманням дистанції щонайменше півтора метри.

Також уряд дозволив обслуговувати відвідувачів кафе і ресторанів не лише на літніх майданчиках під відкритим небом, але і під навісами.

"Кількість людей на літніх майданчиках розширюємо до чотирьох осіб, але залишаємо відстань півтора метри між місцями для сидіння. Також розширили дозвіл перебувати розсаджувати людей під тентами, на верандах – на свіжому повітрі", — коментує рішення уряду міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Раніше Mukachevo.net розповідало, як на Закарпатті пройшов перший день послабленого карантину.

Нагадаємо, з 11 травня в Україні розпочався перший етап послаблення карантину, який дозволяє відвідувати парки, сквери, а також дитячі та спортивні майданчики. також на Закарпатті розпочали роботу стоматології, музеї, салони краси та перукарні, а також непродуктові магазини і тераси закладів харчування.

Коментарі

К
Коронавірус

Безпрограшна маніпуляція.Опісля,як люди будуть ставити незручні запитання щодо психозу,невипраданих обмежень,руйнації економіки....Відповідь буде:“Якби не ввели обмежень,то трупи б валялись на вулицях”.І сто відсоткове виправдання. Ніхто не бере за приклад Білорусь,Швецію,Африканські країни та і ту ж Індію з міліардом циганів і мегаантисанітарії .

П
Пяний

Короче мош Бухати Бандов! Но типир так ся напєме, і будеме голі з пусом, у шльопанцьах з ріпіцьов на пальцях , бігати і виясняти ко кого наhуй послав!

Й
Йоні

А садіки чого не мош открити???. Се якийсь дурдом

C
cecslrf

Головне шоби в кафе ,тримали дистанцію то головне ,Інтересно шо люди мають іше зашо сидіти в кафе після карантину,а то шо транспорт хочаби по городу не ходить то нічого.Де дивиться модеретор ,шо тут такими коментами ,матюкливими гнуть,як на вулиці ,скоро худобою стануть !

Ю
ю

Якраз ЙУХ в 2 метри поклав на людей зеля та його каманда такий самий ЙУХ , який положив порох , Сорос, госдеп на народ вукраiни !!!!

A
Ac

До Гукана. Якщо маєш Xуй 2– метри, то можна. Так уряд казав. )))

К
коко

ура . ШУТКА

В
Вано

Най іде нaxуй уряд із своїми недопостановами.

Г
Гукан

А до жінки вже можна наблизитись? Щось ніде не пише. Бо не давала, казала що потрібно виконувати постанову уряду і тримати дистанцію 2 метри.

Читайте також