Кабмін вирішив знизити тариф на газ «аж» на 30 копійок, а «соціальну» ціну взагалі скасувати

7
20

Тепер голубе паливо коштуватиме 6,87 грн за куб.м., а соціальна норма, яка діяла раніше з тарифом 3,6 грн за куб.м. скасована.

З початку травня єдина ціна в  розмірі 6,879 гривень за куб. м діятиме як для звичайних споживачів, так і для промисловості. Це затверджено сьогодні під час засідання Кабміну.

-Переконаний у тому, що ми у цьому питанні поставимо крапку, і це буде остання зміна ціни на газ у житті нашої держави, - зазначив Володимир Гройсман під час засідання Уряду.

За його словами, єдина ціна на газ відповідає міжнародним зобов'язанням України у рамках Меморандуму про співпрацю із Міжнародним Валютним Фондом.

Нагадаємо, що до тепер ціна на газ становила 7,2 грн. за кубометр, а взимку громадяни мали можливість оплачувати за ціною 3,6 грн у випадку, якщо використали не більше 1200 кубічних метрів за опалювальний сезон.

Раніше експерти передбачали, що у травні "пільговий" тариф може зрости на 53%. 

Mukachevo.net

 

Коментарі

Р
Руснак

До 12:34.Я ти тапшаву в обі лодоні.Такісь файно одповівму, прямо бальзам на дошу.Радувуся ош у нас на Закарпатті не всі з розуму зыйшли.Ходжу по базару такібым встрітив того гостя, пысок быму набив.Довели люди до жеброты,Великдінь нінашто справити.А ун той липиче про мову, фрас недобитый.Лем ня гота бере. Щасливої тубі Паски!

Ч
Читач

Читаю коменти і зайвий раз переконуюсь, що у більшості коментаторів нема нічого спільного із культурними людьми, абсолютна більшість - бидло. Ви тут як бикота мичите один на одного, хто має другу думку - нараз "пой ти посок набю". Вас не влаштовують тарифи? Так ви же за них гоцали на майдані, шо типирь мичите?

Д1
до 13:02

Він тобі нич не напише,бо боїться дістати по писку за свої пусті слова. Та й скорше всього то якоєсь заперевальноє гівно. І що самоє смішноє,майдауни вже розуміють як їх наіпали обрізані,но ще по інерції або од свої тупості поддержують йсю чортіську власть.

ДГ
до гостя

но шо воняку,очко жим жим?чорт тя возьме з ато уєдно,ти вушливцю..напиши де тя найти,ХЕРой сраний

ДД
до до гость

У нас (державної) мови ниє.Я пишу по ЗАКАРПАТСЬКИ.І я ниякий не (українець)!!!!І говорю по ЗАКАРПАТСЬКИЙ!!! А (українці)там на Франківщині,Львівщині но не туй!!!

ДГ
До гостя

Категорії були при Азарову.При яценюку,введений пільговий ліміт 200 куб.по 3.6 на місяць,а потім на опалювальний сезон 1200 куб.тобто вибирай хоч зразу чи помісячно, як завгодно,перерахунок у травні.Двісті куб.при економії достатньо для опалювання квартири.А зараз за ці куби треба платит ПО 6.87.Ви бачите різницю?Скажіть, що Ви хочете довести? Я відверто Вас не розумію.

Г
Гость

Для першої категорії населення газ був по 7188, для другої - 3600 в межах 1200 кубів. Зараз єдиний тариф 6879 для всього населення. А підняти офиційні тарифи і подивитися?

ДГ
До гостя

Дурило, тать тебе взули.Бо плативісь за свої 60 кубиків по 3.6, типирь по 6.87.Раховати державнику знаєш? А котрый палив 1000 то тоже платить по 6,87. У таких, як ты коли ниє мозгу тоды за мову начинавуть пыски открывати.Такустье народови мову дали ош скоро зубы му поотпадувуть,бо нетреба їх боде.

Г
Гость

Краще державну мову вивчи, щоб писати без помилок. Такий герой - вперед у Київ, покажи себе, або в АТО.

ДГ
до гость

та мало тя заохочу..увижу як ускоряєшся от копаша

ДГ
до гость

напиши лем як тя найти?та укажу ти,ко кілько палить...поговориме мало за тарифи..

Г
Гость

Ми економимо, відповідно держава має таке заохочувати. А до тих, хто палить куби сотнями мають бути спеціальні санкціі, аби економили. Ко вам доктор шо ви по 1000 кубів палите.

ДГ
до гость

А тому шо ви за плиту і газ упалите 40 60 кубометрів газу. А ті шо мають отоплення упалять у квартирах от 200 і більше а у собствених домах 1000 і більше.Та є разниця?

Г
Гость

Ну хоч ціну вирівняли - це правильно. Чому я, користуючись тільки колонкою і плитою плачу вдвічі більше за тих, хто сотнями палить кубометри взимку? Давайте тоді всіх у кого плита і колонка теж пільговий тариф.

П
Пітюка

ураааа!!! украинцы смогут путешествовать в Индонезию без виз

В
вася

уже по телевізору говорять політики, що через контробанду на митниці втрачається як мінімум один бюджет України (вдумайтеся люди в цифри), ще сотні мільярдів гривень витрачено Нацбанком на рефінансування банків олігархів, які виведено в офшори через що є глобальні проблеми з курсом гривні, плюс несплата податків через незакриті офшори, мільярдні крадіжки на державних підприємствах, мільярдні списання на війну і т. д. та десятки інших мільярдних схем по карманам. І все це наш унікальний народ терпить навіть після двох революцій. А вони - нечисть, за щот бідних людей хотять, збалансувати бюджет на вимогу МВФ. Веселі часи настають.

С
Спостерігач

Ага а в зимку знову підвищать... ЗДОБУЛИ!

B
Baloga

Громадянам и героям АТО - новые тарифы на газ, депутатам Рады - новые зарплаты по 17.650 гривен! Слава - героям! Слава - Украине!!!!

R
rem

Бюджет країни можна збалансувати навіть при нинішніх тарифах: як одна із багатьох мір - навести порядок треба хоча б із субсидіями, бо там, відчуваю, десятки мілліардів втрачаються. Десятки мілліардів з бюджету на субсидії - це ненормально. Це ненормальна система субсидій, коли, наприклад, половина персоналу однієї із митниць на україно-словацькому кордоні, зокрема і знайомий митник Іван П., змогли оформити собі багатотисячні субсидії на свої приватні 2-х та 3-х поверхові замки. Встановили б 4 - 4,5 грн/м3 на цілий рік для всіх і без будь-яких субсидій - не було б ні зловживань із субсидіями, і бюджет би балансувався. А дійсно бідним - грошова адресна допомога на опалення після детальної перевірки соціальними службам

Х
ха-ха

Горницьоголовим дебільним майдаунам опять поводили обрізаним куєм по губам. Скачте дале ,дебіли. Слава Гройсману! Вальцману слава! :-)

Читайте також