Кадирівці "віджимають" елітні авто у Донецьку. Безчинства чеченців продовжуються (ВІДЕО)

9
9

Як видно на відео, озброєний бойовик намагається проникнути в дорогий позашляховик.

У мережі з'явилося відео свавілля "кадирівців", які воюють на Донбасі, передає Телеканал 24.

Він кілька разів б'є прикладом вікно задніх дверей, проте його спроби залишаються марними. Терорист вже збирався прострелити вікно, але, його зупинив інший терорист, який притягнув камінь і розбив ним вікно.

Коментарі

МХ
метровое хамло

это всё неправда, там настоящие асвабадители: http://club.belaruspartisan.org/forum/clubpartisan/193334/#

Т
толя

В это году США начинают экспортировть свой сланцевый газ . Ты бы за своих москвичей лучше заступился , ато родсвенники Шойгу якуты их сильо обижают .

Т
толя

Бедняги , они ведь не могут как всероссийский кооператив " ОЗЕРО " воровать милиардами долларов . Довольствуются малым . НАСТОЯЩИЕ ТИМУРОВЦЫ ...

З
Закарпатец

Так это Киев - бандиты забыли ключи от машины

З
Закарпатец

ПРОЙШОВ РІК , АЛЕ ЗА ЦЕЙ ЧАС НЕ РОЗСЛІДУВАНО ЖОДНОГО ВЕЛИКОГО ЗЛОЧИНУ: 1 МАЙДАН 2.ОДЕСА 3.МАРІУПОЛЬ,КРЕМЕНЧУК, ХАРКІВ 4.ЛУГАНСЬК І ДОНЕЦЬК 5.ЗБИТИЙ ЛІТАК МАЛАЙЗІЙСЬКИЙ 6.ВОЛНОВАХА І МАРІУПОЛЬ 7.НЕМАЄ ЯСНОСТІ ХТО ВБИВ Сашка БІЛОГО або зазіхав на КЕРНЕСА. РОЗІГНАНИЙ ВЕРХОВНИЙ СУД. ЗАКРИТІ ВСІ АЛЬТЕРНАТИВНІ МЕДІА-РЕДАКЦІЇ, арештовано або вбиті тисячі справжніх патріотів України. КРАЇНА ВТРАТИЛА КРИМУ І ПІВДЕННОГО СХОДУ, БАНДИТИЗМ, НАРКОМАНІЯ СТАЛИ ЗВИЧАЙНИМ ЯВИЩЕМ. ЕКОНОМІКА ЗРУЙНОВАНА, ДОЛАР 32 ГР., НЕМАЄ ГАЗУ І ВУГІЛЛЯ, 50 ТИСЯЧ ЧОЛОВІК ЗАГИНУЛО, МИ НА 1 МІСЦІ В ЄВРОПІ І 2 В СВІТІ ПО СМЕРТНОСТІ І НАЙГОЛОВНІШЕ НЕМАЄ ЖОДНИХ ПЕРСПЕКТИВ! КУДИ МИ ЙДЕМО?!

У
ура

Так им и надо. Толи ещё будет.

.
.

Бедный Донецк, и Закарпатцы их "вбивають" и Чечены обворовывают. Ужас!

З
Закарпатец

Строят пацаны руцький мир, однако...

Г
Гадалка

Кадиров - майбутній президент Росії, ще згадаєте мої слова. Росіяни тягнуться до авторитарної, харизматичної руки. Кадиров перший після Путіна на горизонті.

Читайте також