Камери зафіксували, як у Мукачеві пограбували авто. Небайдужих просять впізнати злочинця (ФОТО, ВІДЕО)

16
44

Інцидент мав місце вчора, 12 березня на паркові гіпермаркету Епіцентр, що на околицях Мукачева.

Невідомий, якого зафіксували камери відеонагляду,  доволі професійно «вскрив» зелений Lanos, і як розповів потерпілий, поцупив мобільний телефон, готівку та кілька банківських карток.

На стоп-кадрах можна розглядіти силует і деякі риси обличчя ймовірного грабіжника. Відтак, потерпілий просить усіх про допомогу, аби впізнати і знайти підозрюваного.

Будь яку корисну інформацію для правоохоронців можете залишати в коментарях, або інформувати відразу поліцію.

Коментарі

Ч
Читач

... сторону виїзду з парови де пересікається з крадієм (він ніби сідає в нього). На 7:46 видно що цей бус їде зразу за ауді. Можливо випадковість але як варіант...

Ч
Читач

Якщо уважно передивитись то дійсно видно що Ланос чи Сенс обрали випадково - крадії чекали якусь підходячу "жертву" - просканували сигналізацію та побачили пасажирів авто що дало їм змогу слідкувати за ними. Не згоден лише з одним - Ауді не залишали на заправці - ця машина постійно в полі зору камери - після того як зловмисник проникає у авто ауді зявляється у нижньому правому куті і паркується за Ланосом біля великого буса а коли крадій виходить машини він йде в сторону Ауді і на якийсь момент зупиняється біля неї (можливо щось передав). Після цього крадій прямує до виходу з паровку в сторону АЗС а ауді швидко їде в протилежну сторону і пізніше видно що вона рухається вж по дорозі в бік Сваляви. І тут варто вернути увагу на білий VW T4 - він стоїть на своєму місці з самого початку відео але в момент коли крадій підходить до ланоса до задніх дверей Т4 виходить чоловік і дивиться в сторону ланоса до того моменту поки крадій не виходить з нього і потім зразу сідає за кермо і їде в...

Н
Невідомий

BeZZpeka.Mukachevo, також про це думав, переглядаючи відоролик вперше.

B
BeZZpeka.Mukachevo

Хочу додати, що дана ауді засвітилась у Виноградові по аналогічній справі. Знов ж таки на лівих номерах. Шкода що не маю права оприлюднини фото ціеі ауді на різних номерах. Но судячи по фото автівки на 200% ідентичні.

B
BeZZpeka.Mukachevo

По данному інциденту є продвиги. На парковці навпроти ланоса, спереду, стояла ауді. Яка після парковки ланоса обїхала з іншого боку, зупинилась поряд. В цей час із ауді побачили водія ланоса і засканували сигналізацію. Потім ауді проїхала через кільце в бік вул.Дзержинського, де вони і залишили авто, і в той бік втікали. Номер на ауді був "лівим" , зареєстрований на таврію у хустському районі. Насправді аудиту на угорських номерах. Фото та відео докази передані в поліцію. Надалі над справою працюють слідчі. Як бачите все скоріше вирішується через знайомих. Подяка за допомогу юристу В.О., робітникам карного розшуку, та охороні Епіцентру. Співпраця завжди допомагає, ми з власником ланоса займаємось монтажем та обслуговуванням систем відеонагляду.

Н
Невідомий

спостеригач, ймовірно злодії слідкували за власником, або обставини збіглись саме на це авто. Точно, до поки не піймають крадіїв, сказати ніхто не може.

С
спостеригач

почему именно эта машина..задайте себе вопрос! почему не другая..если это воришка легко вскрывает машины он мог в любую другую залесть. на видео видно что он к ней шел из далеко парковки не присматриваясь к ней ...это говорит что он знал куда идет. может там не только день и мобилка пропала кто знает! это для нас так написали а на самом деле?? И полторы минуты пробыть ней?? ЭТО МНОГО ДЛЯ ПРОФИ.. может у него и ключи были?

Н
Невідомий

муся, погано шо у нас такі "люди". Самі добитися не можуть, а красти й дурень може.

Н
Невідомий

Вася, так сталось, а те, що в кажете про Англію: це вам не Україна, там правоохоронці працюють миттєво, а не як у нас - за "дать на лапу"...

М
муся

скажу вам, яка якість камер, так і знайдете злодія,а потерпілого шкода, того,що охорона у них дійсно галіма

В
Вася

Скільки раз кажеся що в машині не мож лишати барсетки, сумки, дорогі телефони... но нє туй го маєш)) Люди включайте голову хто оставляє готівку в машині))) лох - это судьба! Ми були в Англії літом та там на заправці у ночі розбили нам заднє скло, перебрали сумки нічого не знайшли, ми заправилися, закрили машини та зайшли на заправку на каву і туй ка пульт воланить, а машину видно. Дивимося перед машини, біля дверей нікого, підходимо, а звідти на скутері двоє по газам - розбите заднє скло, сумки перелопатені але нич не забрали бо все цінне з нами) Поліція їх знайшла швидко, страхова компанія відшкодувала збитки, на слідующий день поставили нове скло. Так що народ лишайте далі цінні речі в машині, ворам теж потрібно їсти і бухати))

Д
Дмитро

Я не Ватсон но сколько раз я не смотрел его во всей перемотке и в замедленки я тупо вижу как один исчезает в ауди белом универсале а второй на повороте садиться в т4 фольца бусика. незнаю это как по мне и с кольца идут вроде вместе плюс ауди странно приехало два свободных места он еще подумал и стал за спринтера и никто не вышел ,та и т4 не шевелился

Х
ххх

Есть серия снимков с места, обработка видео.

Х
ххх

Чтобы все разглядеть, ставь скорость видео на 0,25

Х
ххх

Невідомий "а вот на счет воришки я толком не понял...". Он подошел к машине, задержался около дверей, потом прошел к капоту и выкинул руку вперед. На видео нихрена нормально не разобрать (редкость для Эпика). Выглядит так, как буд-то он что-то ловил, или брал.

Х
ххх

Невідомий, я не Шерлок, просто много лет работав в банковской безопасности и привык наблюдать. Это не подозрения, это просто наблюдения.

Х
ххх

Не факт, что воришка вышел, может, он уехал в резвой иномарке...

Х
ххх

Невідомий, такие совпадения бывают крайне редко. Как могло совпасть, что воришка вышел из машины, водитель и пассажир (а они оба там были) бусика сели в машину, пробывши в Эпике около двух минут (дорога со стоянки и обратно), И куда подевались люди, которые шли рядом с водителем и пассажиром бусика? Их было 5+воришка, а из-за бусика вышло двое...

Х
ххх

Редко кто заходит в Эпик на 2 минуты, как из бусика, а из легковушки вообще никто не выходил.

Х
ххх

Это Ж-Ж-Ж-Ж-Ж-Ж-Ж неспроста!

Н
Невідомий

ххх, скорее всего это совпадение. После "разбора полётов" понятно то, что ворюги бежали в сторону АЗС. Что касательно бусика, он вообще тут не при чем, а вот на счет воришки я толком не понял...

Х
ххх

И припарковались рядом, а легковушка даже очень странно парковалась, будто высматривали, как там внутри деу... Да и воришка странно махнул рукой перед тем, как вскрыл машину. И бегущий человечек перед выходом грабителя из машины.

Х
ххх

обратите внимание на бусик и легковушку, которые припарковались рядом после выхода хозяина деу... и кучка людей, что подошла к бусику довольно большая, плюс воришка. А вышли только двое... А бусик и легковушка стартанули довольно резво и одновременно. Думайте...

Н
Невідомий

спостеригач, напевно це та машина, яку зловила їх система. Вона підробила сигнал і не закривала машину. Ймовірно це збіг обставин. Сумму ,як кажуть, вкрали не велику. А ось те, що телефон залишився в авто 0 персональна справа кожного: хтось зі собою його тягає, хтось залишає, тим не менше потрібні зачіпки на рахунок цих пик поганих.

С
спостеригач

надо копать ще глубже. из 100 автивок вони вибрали це авто? и чого власник без грошей и без мобилки пийшов в эпицентр? значик чи вони зазделегить знали шо там е або хтось сказав. але мог быть форс можор......власник мог забрать с машини деньги ...но нне забрал

B
BeZZpeka.Mukachevo

Біля входу до центральних касс був його спільник який йшов позаду того шо пішов до машини. Він тримав телефон біля вуха, скоріш за все сповіщаючи іншого про появу власника авто. Так само на камерах помітно що вони зайшли на територію маркету один за іншим на відстані 10 метрів , і так само виходили. Але ж діло в цьому, розслідування щодо пересування злочинців на територіі маркету вже виявлено до секунди. Прохання впізнати з данних відео та фото жлочинців. Фото і відео будуть оновлюватись. Вся інформація присутня у Фейсбук та на Ютубі.

Н
Невідомий

спостеригач, в нього є спільник, фото можна переглянути в оф. группі Мукачево.нет у Вконтакті, в комментарях.

A
Alx

да, скорее всего вы правы

B
BeZZpeka.Mukachevo

Вони пробігли біля АЗС. Двое у чорних куртках, у капішонах і озераючися. Особисто бачив на камерах на АЗС на відстані 30 метрів. Переглядаючи відео Епіцентру мені теж спочатку здалося що вони повернулися на територію Епіцентру.

С
спостеригач

полторы минуты на машину вору который так легко открыл машину это много. судя по тому что он не спешил есть те кто следили за владельцами машины от сюда следует он был не сам. ближе копаем. найдите по видео эпицентра хозяев машины и кто за ними шастает кто висит на телефоне все время

Н
Невідомий

Alx, придивіться, він повернув на право й пройшов перед бусом, а потім пішов зі своїм спільником в сторону заправок.

A
Alx

время 7.07 -7.08 по видео, бус на выезде подбирает человека

B
BeZZpeka.Mukachevo

До Alx. В бусик ніхто не сідав. Судячи з переглянутих відео, вони побігли поруч АЗС OKKO в сторону перехрестя з вул. Д.Галицького. Надалі переглядуються відео з камер розташованних поряд.

A
Alx

если внимательно, на выезде бус останавливается и видно как он в него сел. печально что бус не поехал к посту дпс, а развернулся на круге

Н
Невідомий

Alx, придивіться уважніше, бус проїхав повз них.

B
BeZZpeka.Mukachevo

До Наруд. За спійманого крадія ( а саме товару епіцентру) охорона отримує премію. Знаю це не із слів, особисто пропрацював три роки в Новій лініі у Киеві. Ситуація аналогічна. А за авто на парковці і за залишені речі у камері схову "адміністрація не несе відповідальності"

Н
Невідомий

Barbie, купіть спочатку машину. А якшо потім її пограбують, подивитись на вас треба. "Нехер жалітися"...

A
Alx

а не проще номер бусика выяснить, в который он потом сел

B
BeZZpeka.Mukachevo

До Barbie. Не зрозумілий коментар. Хто жаліеться?

B
Barbie

нехер теперь жалиться.

Н
наруд

в самому епіцентрі охрана на каждому углови уби дако не украв лишній саморез із прилавка а на парковці тіпа най роблять шо хочуть з клієнтами магазина!!! інтересний подход до якості обслуговування своїх клієнтів!!!

B
BeZZpeka.Mukachevo

До ProRock. А ти би шо робив? Визвав би поліцію і сидів би дві години з ними заповняв маккулатуру, а потім таж сама процедура із слідаками? А в результаті що??? Ми за дві години передивилися відео з камер "Епіцентру" (подяка добропорядній службі безпеки маркету) , передивились відео з розташованих поряд заправочних станцій, (подяка за допомогу директору АЗС Івану та директору АЗС Людмилі), і визначили маршрут руху грабіжників. В прцессі обробка даних з поряд розташованих камер відеоспостереження.

Н
Невідомий

Йой, бомбанули б твою машину... Не таке б зробив!

P
ProRock

Сфоткати монітор це геніально....

Читайте також