Канадська компанія купує чотири закарпатські родовища

20
0

14 лютого, 3P International Energy Corp. (Канада) підписала договір із ЗАТ "Концерн Надра" (Київ) про наміри купити ПАТ "Тисагаз" (с.Вовкове, Ужгородський р-н, Закарпатська обл.). ПАТ «Тисагаз», якому належать чотири газові ліцензії у Закарпатті, є повністю підконтрольним ЗАТ "Концерн Надра". Орієнтовна ціна покупки складатиме 17 млн доларів.

Згідно з повідомленням, мова йде про Русько-Комарівське, Становське і Королівське газові родовища та Ужгородський розвідувальний блок.

"У разі здійснення операції придбання забезпечить корпорації негайний грошовий потік від Русько-Комарівського родовища і базу активів, що складається з ряду родовищ з доведеними резервами і значним розвідувальним потенціалом", - наголошується в документі.

Згідно з документом, видобуток газу на цих родовищах в даний час перевищує 1 млн куб. футів на добу (близько 28,3 тис. куб. м на добу). Компанія вважає, що при повному розвитку цих родовищ і з урахуванням попутного газу обсяг видобутку можна збільшити до 15 млн куб. футів на добу. При цьому вже в 2011 році його можна довести до 5 млн куб. футів на добу.

На процедуру due diligence відводиться 60 днів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також