Канал Верке у Берегові задихається від фекалій (ФОТО)

2
10

Місцеві мешканці скаржаться, що поблизу каналу вже навіть не можна пройти через сморід.

Скупчення фекалії на Верке явище вже звичне для міських жителів. Дивуються тут лише туристи, адже шлях від центру до відомого спорткомплексу веде через основну набережну міста із славною назвою «Алея депутатів».

Місцеві жителі продовжують натякати на те, що багаторічна проблема із каналізаційними врізками у канал так і не вирішуються, а у тому місці де ситуація надкритична фекалії стікають із п’ятиповерхового будинку.

Відомо, що і міська влада намагається знайти вирішення проблем із каналом, але у міській раді запевняють наразі міський бюджет один потягнути такий проект не може. Надія є на допомогу із Держави та зарубіжних партнерів.

Нагадаємо, що декілька років тому на каналі Верке масово вмирала риба.

Коментарі

БД
Бендик до вариш

Сам ти овца!

1
17

Подивіться фото хроніку, як виглядав канал при Мадярах.

Б
Бабяк

Це все * Бред сивой кобили*, що нема грошей. А ви поверніть гроші, біля 5 ти млн. які розтринькали собі на виплати премій в кінці року. Бо це не вами зароблені гроші, це гроші з кишені платників податку. А де відкати від ремонту доріг, скверів, парків від харчування дітей в школах і садиках ?. Настільки засекречені доходи працівників міськради, що даже в Е-деклараціях в сім*ях держслужьовців доходи скривають. А ще хитріше роблять виписують на підставних осіб премії, щоб не спалитись в кінці року. А їм діла неє ні до чого- одне збагачення на умі. Преблема № 2- злочинність циган, вже не можна пройти в місті, за дітей треба переживати, щоб не вирвали з рук речі, або не побили. Чому пане мер ви про ці проблеми мовчите. На вашій сторінці у ФБ не вмсвітлена жодна з цих проблем. Вам би лищ вдверніти увагу мещканців фестивалями, латаннями доріг.. ну і збагаченням.

Б
Бабяк

Так я нерозумію чому воняє Верке ми з водоканалом з машинами з фекалієм з очисних споруд що витягуємо з тим миємо Вирку каждий день ! Плюс безпосередньо з мікрорайону з пятиетажок прямо труба виведена най тече ! Це що канал непромиває давленіє? А ще тепер новий басейн на спортивному полі побудуєм вже канал вирили будем тоже воду спускати ! Це туристам Берегікум Запах 1 шенел!

7
777

Працівники кафе під мостом регулярно зливаються каналізацію в канал

Б
Бачі

То гройсман з порошенком тулько у Верке срали, но нич типирь зе но гат наведе порядок.

ВД
Верке до куска недобра

То всьо кусок недобра винуватий! так і спалився сам:кусок (коричневий)

КН
Кусок Недобра

То все Путін.

В
вариш

ба у горсоветі лише внутрішніми розборками занимаются,а всю воду мутить одна овца.Якой нажаль мер дуже довіряє і незнает всьой правди.

Т
Троцкій

Якщо Берегівську каналізацію зливають у канал і нікому за то нічого нема, значить комусь це вигідно. "Але у міській раді запевняють наразі міський бюджет один потягнути такий проект не може. Надія є на допомогу із Держави та зарубіжних партнерів." Ну це і коню зрозуміло - "дайте мільон євро на ремонт Верке". Замість штрафувати губителів природи.

Читайте також