Кандидат від партії Зеленського по ужгородському округу відмовився від участі у виборах

9
5

Про це повідомив регіональний координатор Слуги Народу Ігор Кривошеєв.

Мова йде про Юрія Кочута, відомого в Ужгороді і за його межами художника, підприємця і співзасновника ювелірного бренду Kochut та Kochut.Woodworks.

Ігор Кривошеєв зазначив, що вони дійсно пропонували Юрію балотуватись, адже його кандидатура увійшла в десятку найкращих, але сам Юрій повідомив, що хоче лишитись поза політикою.

"На момент формування презентації кандидатів ми отримали повідомлення від Юрія про рішення лишитись поза політикою і з технічних причин не встигли вилучити зі сценарія з'їзду його прізвище", - написав Ігор Кривошеєв.

"Мушу вибачитись перед Юрієм за поведінку в мережі деяких "активістів" і "фейсбук-бомонду". На жаль, коли людина має кришталево чисту репутацію - ці діячі опускаються до особистих образ", - додав пан Ігор.

Нагадаємо, сьогодні, Mukachevo.net писало, що 2 закарпатців потрапили у прохідну частину списку партії Зеленського.

Коментарі

ДТ
До Троцкого

А тобі не пох....й, зо випускники угорських шкіл не знають по українськи? І так у них нема в планах лишатися в цій страні. Такщо непережевай за ними

Т
Троцкій

Ваня з Доманинців, а ти вже заповнив анкети від "Слуг Народу"? Чекаєш низьких тарифів і високих пенсій? Чекаєш скасування "Термоса"? Тебе влаштовує що випускники 11 класу угорської школи не можуть двох слів сказати українською? У мене для тебе погані новини.

ІД
Іван Доманинський

Велиикі гроші пушли в хід від діючого депутата Петра Порошенка Робі Горвата. Це того що за час каденції нічого для ужгородців не зробив - підтримував високі тарифи і низькі пенсії. Особливо проявився в просуванніі Термоса та мовного закону, що забороняє навчати діточок угорською та слоацькою мовами. Тут також його вуха тирчать - розчищає округ. Має за що, гравій з Доманинців дорого кощує, наш "рідний" депутат продає нашу дідівську землю. Зачекай сучий сину, наш мікрорайон з тя "твердо" проголосує.

Л
Лвацлцллкл

В чому iх талант ? Паяти хрень !!!? Тiпа брати акробати ? Продавати пацюркы тупым сикулям або iхнiм баборабам ?!

Е
Еган

Молодець пацан! Має талант, має свій бізнес, не треба в політиці маратися, щоб потім люди в очі плювали

Читайте також