Кандидати-регіонали по Мукачеву і району цураються своєї партії та «чеснот»

4
15

У бойових листівках та спецінтерв’ю, які масово розносять по округу №5 і №36, висуванці ПР якщо і згадують про рідну партію, то лише похапцем.

Так висуванець по округу №5 Іван Чубирко про свою приналежність до регіоналів зауважує: «Я ніколи не звертав уваги на ярлики, у тому числі політичні». Водночас, взагалі жодного слова кандидат-регіонал не каже про медведчуківський Український вибір та його гасла, зокрема приєднання до Митного Союзу.

А у біографічній розповіді про Юрія Садварі, який висунутий ПР по округу №36, взагалі не згадується нічого про його партійність.
Зрештою, це логічно, адже у кожного з кандидатів вкрай слабкі позиції у цьому плані. Вони добре усвідомлюють, що асоціація з Партією регіонів жодного голосу їм не додасть.

Іван Чубирко добре запам’ятався ще з 2004 року, коли у компанії молодиків сумнівної зовнішності він брав активну участь в «зачищенні» членів комісій, нардепів та спостерігачів. З тих часів сьогоднішній кандидат-регіонал і потоваришував з Віктором Медведчуком, навіть породичався з ним, взявши за дружину сестру жінки одіозного політика (покинувши свою попередню з дитиною). Іван Чубирко досі підтримує контакти з Медведчуком, адже очолює закарпатський осередок його Українського вибору.

Ігнорування Партії регіонів Іваном Чубирком також виправдане, адже за 3 роки при владі біло-голубих ні покращення, ні стабільності не сталося, у тому числі з дорогами, на стан яких звертає увагу кандидат-регіонал.

У Юрія Садварі схожа історія з партійністю: він побував і в СДПУ (о), у Нашій Україні, і в Батьківщині, а зараз опинився у Партії регіонів. Про його роботу на посаді заступника голови Держкомветмедицини, зокрема про ревізії в Одеському порту, легенди дійшли і до Мукачева.

Коментарі

Я
Яник

Нуда нуда. А ЄЦовці настільки патріотично відносяться до своєї партії, що просятья і масово переходять то РИГОаналів

H
Hit

А кандидати ЄЦовці толпами переходять у Регіони. Мабуть тоже цураютья своєї партії

С
Спостерігач

123321 п.Андрій і п.Оксана офіційно позапартійні і не приховують, що висунуті Єц, а п. Іван і п. Юрій - офіційно члени Партії регіонів і висунуті цією партією але про це практично вони практично не згадують. ось в чому різниця про це мова йшла у статті.

JP
judas priest

Думаю,що дуже скоро всі будуть цуратися анальної партії ще більше.Бо прийдеться відповідати за тотальний пограбунок бюджету і всьої України...

1
123321

п. Андрій та п. Оксана також відмовились від партії Єдиний Центр Ідуть як позапартійні

ВЗ
Вася з Хуста

Помню Деркач у Хусті тоже білі палатки розкладував і не дуже гойкав шо він регіонал. то у них єден почерк на ушитких бо знавуть шо люди регіоналів ненавидять

Я
ЯРОСЛАВ

теперішні ЧЛЕНИ АНАЛЬНОЇ партії відхрещуються тепер від цієї чуми в Україні,думають народ забуде про їх подвиги і хто роздеребанив країну,То їх не спасе ,прийдеться ВСЬО повернути,ЧАС УЖЕ БЛИЗЬКО,ЗЕКУ НАРИ-БАНДУ ГЕТЬ!!!!!!!!!!!!

А
Антон

Для Чубірка приналежність до партії що висунула його на вибори - це, як він каже, політичний ярлик? Взагалі то це партійність, а ярлик то трохи інше. Зовсім заплутався кандидат.

ІВ
Інший водій

Дорога Київ-Чоп (траса європейського значення)теж в жахливому стані як і інші траси області. Їх тоже треба на Балогу списати чи все таки на Ледиду, котрий розподіляє субвенції з держбюджету. Чого ОДА нічого не робить, хто їм заважає.

В
виборець

Хлопці, шкода солідне інтернет-видання за глупу публікацію. Що може зробити обласний депутат, а тим більше кандидат? Нічого. Кандидатів в обласні депутати висувають тільки партії. Такий закон.

В
Водій

Ондрашу. Як влада місцева може відремонтувати дороги коли влада центральна, тобто Партія регіонів, блокують рахунки у казначействі? Не Балога ж дав вказівку гроші блокувати.

О
Ондраш

Кандидат по 5 окрузі звертає увагу на дороги у місті європейському місті Мукачево яким так пишається місцева влада і вона їх повинна ремонтувати! А при владі у Мукачеві як відомо уже 15 років сім'я Балог.

О
Ондраш

Діма. Груба робота. :) перетворюєш видання на бульварщину добре здоблену джинсою.

Т
Толік

А нашто туди от регів на вибори пхалися? А теперь уни ганьбляться та скривають

Ф
Федір

Звичайно цураються хто ж такою партією буде вихвалятися да ще при такому покращенні життя вже сьогодні

Читайте також