Карантин не перешкода: Біля КПП Вилок-Тисабеч угорці арештували контрабандистів (ФОТО)

10
9

26 травня співробітники прикордонної поліції заарештували трьох молодих чоловіків з угорським громадянством на околиці Тисабеча, просто у полі. Очевидно вони якимсь чином перетнули "зелений кордон" з Україною.

У них виявили контрабандні сигарети Winston, які були упаковані в коробки без угорського акцизних марок. Затриманих 23-річного, 25-річного та 31-річного чоловіків передано до податківців. Їм доведеться сплатити штраф 8 млн форинтів.

Нагадаємо, днями на Закарпатті вилучили 6 тисяч пачок контрабандних цигарок.



Коментарі

К
Кукоц

Антіпов намусорив!!!

Л
Ласло

Шось не доганяю? Від коли верблюди через зельонку з цигаретликами стали носити з собою Utlevel ? Адмін,ви шось тут накосячили.

О
Опрышка

Лукашенко, так тот молодець. Оголосив день, час і місце коли будуть удкриті ворота і най хлопці собі везуть. Хоче Європа берегти свою економіку, ловіть собі і захищайте свої кордони. Но попровбуйте у Білорусії без мита бусиками товари завозити, будете на перший раз вулиці мести 15 днів у свойому рідному місці чи селі, під общий сміх і наругу своїх земляків. При повторній попитці - срок. Хто у нас на кордоні глоту робить? Піджачки базарних воротил на бусиках. За камйони окрема тема, то удєл сільних міра сєго. Ну тих хто каже що з контрабандою бореться, плюс нардепи Горват, Лунченко, Питьовка - про Поляка нич і не кажу

ДЮ
до юриста

янек і порох для держави зробили ,довели від них не боїмося... слава вам та хукраїні !

Ю
Юрист

Державі може нич і не зробили, но після збагачення в них будуть гроші на підкуп погранців, прокурорів і суддей.

СО
сомару олександру

який ущерб вони зробили держави? чи тоби ? чисти гроши туй кильтують валюту и нивкого нич не вкрали то не то слово ож сомар !!!

П
Профессор

Разве это работа по 4-6 ящиков??? Вот раньше я по 300-400 кораблей за вечер делал

К
Кукоц

Забудьте за контрабанду друзья, ко шось урвав і купив квартиру чи бізнес одкрив молодец. Уже не ті часи

О
Олександр

Який штраф?. на нари з конфіскаційов до семого покоління.

Читайте також