Карантин? ОДА готується відзначати урочистими заходами День перемоги (Розпорядження)

5
26

Відповідне розпорядження "Про відзначення у 2020 році Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні" було оприлюднене сьогодні, 4 травня.

Цікаво, що на фоні того, як уряд зараз піклується про дотримання карантнних заходів та "воює", до прикладу з мером Черкас, Закарпатська ОДА видала розпорядження про організацію заходів до відзначення Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Серед заходів є урочисті покладання квітів, організація проведення панахид та молебнів, впорядкування меморіалів, пам’ятників, братських могил та інше.

Текст розпорядження з'явився у користуванні Mukachevo.net.




Коментарі

Д2
до 23:11

ти неваловшний сомар мацкальський,мозок у тебе занимать менше міста як роги

+
+==+==

Ко Хоче най Йде-солдатам Покласти квіти-то таке діло-ото нормально-бо вони солдати йщли за людей і хотіли як ліпше-но ту все мішає ..політика

01
04.05.2020 14:36

НЕРОЗКАЗУЙ Кремлівські казки,бо я сомніваюся що ти високоосвічений,роботящий і культурний, забудь про свій СРСР , кроме біди і горя та тюрьма народів нич доброго непринесла вся Сибір була в лагерях гулагах де сиділи інженери агрономи вчителі лікарі офіцери війскові (радянські) і тисячі наших земляків з Пудкарпатської Русі вивезені в лагеря і не кажи що ці всі люди вороги народу.Подивися який рівень життя в Мадярщині навіть в Словаччині вже некажу про Чехію і нерозказуй про рай срср.ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ВСІМ ПОЛЕГЛИМ У ВІЙНІ.

ДН
до нижньої марги

а потом твого діда розбудили копашом у гузицю і пішов він із хліва горондянського чистити будар од гіна панови у в.лучки (вушливі лучки)

Д1
До 13:58

Ти дурню грибівський мій дідо русин жив у Бельгії до войни пуд час войни і после войни мав роботу добре заробляв і ніхто ні його ні сімю в резервації не держав, НЕЧИТАЙ МАЦКАЛЬСЬКІ МЕТОДИЧКИ.

В
Вальтер

А Петров не в курсі, шо путін переніс динь победи на 3 вересня?

Й
ййй

Молодці. Підтримую! Балога відкриває всі магазини а ода не має права проводити святкування? якось суперечить одне одному.

Ч
Читач

75 років як закінчилася війна. Загадка:скільки тепер років ветеранам? Мінімум 93. Будь ветераном ДСвійни і живи до 100 років і отримуй щороку грошому допомогу.

СУ
Слава Українець

Саме так. В державі КАРАНТИН!!! а їм злочинно байдуже на це. То як, одні шанують владу, закони дрежави, розпорядження кабінету міністрів і щоб не розповсюджувати заразу і не наражати на смерть ближьного сидять удома. Іншим начхати на всіх. Навіть в росії дозволено шанувати память полеглих виходяли лише на балкони і привязавши їх до палок.

Р
Рівіс

Губернатор хоче карантину і хоче свят. Чудак прилетів з космосу, ще й дурне і бидловате, ну просто велюр.

ДС
до Славного Українця

Наші прадіди ніколи б не додумалися, що можна так "постаратися" щоб довести народ до війни з Росією. І за помилки одних тепер не віддати шану полеглим - це подвійний злочин

СУ
Слава Українець

Зараз іде війна України з росією. У цій війні є перемоги і є поразки. Як сприймати подібний шабаш під час карантину ветеренам цієї війни, і всьому народу України?

Ш
Штефан

Таке враження, що редакція явно настроює проти святкування дня перемоги. І настроює інших проти. У білорусі ніхто карантин не вводив і ситуація нормальна, а тут лиш би все позакривати і іменно на празники. Навіть на кладивище не можна у поминальні дні ходити.... Там що більше скупчення чим у супермаркеті?

У
українець

Вічна память ветеранам! Ганьба і смерть теперішнім подонкам,які прикриваючись вишиванками в тому числі порох і його шайка, попередні президенти,депутати і чиновники,які обманули народ України і все що було нажите,побудовано при СРСР ці падлюки розікрали і зробили народ рабами.Такої ви люди хотіли незалежної України?

С
СРСР

Мразі, викидиші недобитих пособників гітлера,що тут відмітилися. Нацистами вам була уготована участь скота і удобренія на полях.Ви бануєте за гітлером бо ви хлівна худоба,а з вас Союз пытався зробити люди.Не получилося, бо генетична пам’ять непреодолима. Союз вивів Закарпаття із жеброти із обслуги модьорів і пепічків. Зробив нас ЛЮДЬМИ, високоосвіченими,роботящими і культурними! Багато наших співвітчизників боролося з фашистською нечистю у рядах Славної Червоної Армії і багато загинуло! ВІЧНАЯ ПАМ’ЯТЬ ПАВШИМ! ПОДЯКА ДЛЯ ТИХ ХТО ЗДОБУВ ДЛЯ НАС ПЕРЕМОГУ,ВЕТЕРАНАМ! СМЕРТЬ НЕДОБИТКАМ нацистським!

1
123

Война ся не закінчила шоб святкувати її завершення, і чом лиш одну войну празнувати???!!! Давайте каждий день празнувати войну, у нас багата історія і так погнали - Володимир Великий десь добрих 10 війн виграв , Ярослав Мудрий... Мазепа, Сагайдачний, Хмельницький, княгиня Ольга, скіфи, білі хорвати і ..... всі воювали! краще би АТОвцям помогли шо здоров"я лишили на фронті, осиротілим дітям, переселенцям і реальним людям шо ся лишили із другої світової!

Д1
До 13.48

У Рейху були тільки рейхсмарки. Євро у планах не передбачалось. Чернозем вивозився до Рейху. Це було. Хай...Гі.... Тобто Слава

Г
Грибівці

13.48 та 13.41 при фюрерові ти був би унтерменш , у крайньому випадку Капо чи оберКапо. Славяни мали жити у резерваціях і ніякої освіти.Достатньо могли б тільки рахувати.

Д
Да

Дуже багато побєдітєлеєй лишилося жити. Навіть у Хусті за часів союзу було чути скрізь язьік. Тому тєнь побєдьі і пабєдобєсіє для них святе. Дивно, кого перемогли - німецько-фацистські автомобілі і їхній орднунго у всьому кращі, їдуть на роботу до фашистів, зароблене тримають не у гривні, а євро.. А, перемогли, щоб пити безпробудно і непомірно.

Р
РуТен

Нас уже освободили у 1944 , та после того пішли ешелони в Сибір з людьми а остальних зробили жебраками..... І яка перемога: подивіться як НІМЦІ живуть і як МИ,і яку перемогу відзначати над чим. ГТА спустися на землю .... ТИМ БІЛЬШЕ на COVID-19 захворюваність незменшується...

Б
Бувалий

Я так і не второпав , хто переміг у війні і як Закарпаття стало в складі України? А квіти до пам"ятника мож покласти і без скупчення народу , по розумному.

М
Мукачево

В Мукачеві люди то нацики і фашисти судя по коментам

S
St

Вообще то немцы пришли нас спасать от коммунистов -ВИЖУ ПОНРАВИЛОСЬ

ІМ
із Мукачева

Петров ти молодець !

А
Адна

Вообще то немцы пришли нас спасать от коммунистов

7
77777

Если человек идиот, то это надолго !!!!!!!!!

Читайте також