Карантинна підбірка фільмів від мукачівської кіношколи "DMFilmSchool"

8
2

Ідею карантинної підбірки, долучивши 8 крутих жінок, організатори втілювали в життя на сторінках кіношколи у Facebook та Instagram.

Під час карантину всі засіли в своїх домівках і чули багато порад, як правильно і здорово провести час в ізоляції, що їсти, що робити, чим займатися, що дивитися. Але, як сказала Римма Зюбіна: "карантин придумали для того, аби дивитися те, що хочеш, а не те, що треба."

В своєму проєкті кіношкола "DMFilmSchool" зібрала 8 крутих жінок, які надихають на роботу, на життя і творчість. Це і Настя Новаківська - виконавча директорка "Чілдрен кінофест, і Маша Вівенко - актриса та healthy-коуч, Лєна Ярема - засновниця відомого у Закарпатті смм-бюро, Софія Сливка - співачка та викладач вокалу, Юлія Янчар - журналістка, блогер та піарниця фонду Олени Пінчук, Аліна Демченко - прес-офіцерка 28-ї бойової бригади та майбутня режисерка театру, Нонна Стефанова - журналістка та викладачка режисури в університеті Карпенка-Карого, Римма Зюбіна - актриса театру та кіно, телеведуча.

"Кожна з цих жінок неймовірна. І кожна розказала про свої карантинні кінопригоди за хештегом #А_що_ти_встиг_подивитися_на_карантині та #жінки_про_кіно. Для нас було важливо привернути увагу саме до якісного кіно. Сподіваємося, що цей онлайн-проект у багатьох перейшов у офлайн, кожен зміг сповна скористатися культурними здобутками людства і поринути у світ кіномистецтва", — ділиться з редакцією Mukachevo.net кінопродюсер та засновниця кіношколи Мілена Добош.

Під час карантину ми знайшли час для багатьох справ, які довго відкладали. Кіно не виключення. Редакція Mukachevo.net вже обрала собі декілька фільмів для перегляду. А що виберете ви?










Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

У
Україна

Маскальські шльон@ри : анна, маша , лєна ....

ФМ
Форінт Мадяронович

Но й як би я жив без порад оцих піарменеджериць, кить би вони не сказали мені, яке кіно дивитися?

Читайте також