Каркасний басейн - чому це оптимальний вибір для дачі

61
0

Мати на подвір’ї заміського будинку чи дані басейн – величезний плюс, адже плавання чи не найкраще рятує від нестерпної літньої спеки. Однак не завжди є можливість збудувати штучне водоймище з використанням звичних будматеріалів, проте вихід є – і це каркасний басейн.

Варто відзначити, що каркасний басейн можна запросто замовити в режимі «онлайн», тобто не обов’язково витрачати власний час на багатогодинні походи до спеціалізованих магазинами у пошуках підхожого варіанту. От, приміром, на сайті інтернет-магазину Акваполіс https://aquapolis.ua/pools/tip_bassejna/karkasnye.html представлений чималий вибір якісних та надміцних каркасних басейнів, як кажуть, на будь-який колір і смак.

Хоча зараз можна обрати будь-який різновид басейна – це і надувні, і збірні, і стаціонарні, однак саме каркасний варіант користується найбільшою популярність поміж власниками дач та заміських будинків.

Ключові переваги каркасних басейнів

Одним з головних плюсів таких штучних водоймищ – простота монтажу та демонтажу. Для цього навіть не потрібно якихось навичок та додаткових вмінь. Головне, чітко дотримуватись інструкцію, робити все бережно та без поспіху.

Загалом конструкція басейна складається з сталевого каркаса та чаші ПВХ, а це означає, що в цілому виріб є міцним та стійким до активної експлуатації. Крім того, каркасні басейни мають ще й такі переваги:

  • Багате різноманіття розмірів та форм. Покупець запросто підбере максимально підхожий варіант, який повністю відповідатиме індивідуальним запитам і потребам. Наприклад, можна віддати перевагу круглому басейну чи прямокутному; для одночасного купання двох-трьох осіб, або ж більший варіант – для великої компанії;
  • Простота догляду. Власнику каркасного басейна не потрібно витрачати багато часу та зусиль для того, щоб підтримувати водоймище в чистоті і порядку. Головне, очищати воду від сміття та обробляти її спеціальними засобами (до речі, все це також можна придбати в магазині «Акваполіс»);
  • Стійкість до зовнішнього впливу. Оскільки всі складові басейну виготовлені з якісних і міцних матеріалів, виріб здатен прослужити упродовж довгих років;
  • Мінімальна підготовка основи. Для встановлення каркасного басейну зовсім не потрібно робити стяжку чи щось на кшталт цього. Достатньо і того, щоб місце розміщення споруди було рівним;
  • Приємна ціна. Басейни з каркасом, як правило, обходяться куди дешевше, аніж стаціонарні аналоги. Більше того, конструкцію водоймища можна в будь-який час розібрати, запакувати в коробку і поставити на зберігання в підвал чи гараж, або ж транспортувати до іншої локації.

Дозвілля, пов’язане з плаванням, - дуже корисна справа, яка не тільки рятує від пекучого сонця, але й добре розвиває і гартує тіло, дарує бадьорість та хороший настрій. А тому мати надворі власний каркасний басейн – це завжди круто і актуально, адже вільний час варто проводити з максимальною користю.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також