“Карпатія" повернулася з Мукачева до Ужгорода

8
0

У неділю, 27 листопада, в Ужгороді завершився міжнародний турнір із художньої гімнастики “Карпатія-2011", в якому взяли участь понад 250 учасниць з України, Латвії, Росії, Словаччини, Угорщини, Польщі. Змагалися дівчата 12-ти вікових категорій. Найменшій гімнастці Вікторії не було ще й 4-х років. У програмі – індивідуальні змагання та групові вправи.

Як зазначила на урочистому відкритті Лариса Роспопова, склад учасників із року в рік зростає, а географія – розширюється. 

Традиційно сильно виступили гімнастки з Києва, Євпаторії, Львова, Донецька та Запоріжжя, вразили артистичними виступами дівчата з команди з Будапешта, втрутилися в боротьбу за призові місця також представниці Ужгорода.
 
Основна боротьба велася між київськими школами КДЮСШ «Восход» та КДСЮШ «Олімп», а також донецькими та угорськими гімнастками. Більшість призових місць у різних дисциплінах посіли представниці саме цих шкіл.
 
Такий турнір з художньої гімнастики проводиться на Закарпатті вшосте. Перші змагання проходили в Ужгороді, потім «переїхали» в Мукачево, але згодом їх рівень виріс настільки, що для учасниць стало затісно, тому повернулися до ужгородського СК "Юність".
Свято художньої гімнастики під назвою "Карпатія-2011" завершилося. Гарний настрій, позитивні емоції для глядачів, те ж саме для учасниць плюс зарядженість на нові звершення, на вдосконалення своїх виступів, на перемоги – все це подарувала нам «Карпатія-2011».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також