«Карпати» і «Закарпаття» 14 листопада зіграють в Ужгороді

13
0

товариський поєдинок

Львівські «Карпати» знайшли чудовий спосіб заповнити паузу в чемпіонаті. На футболістів «зелено-білих» чекає виїзд до Ужгорода на товариський поєдинок проти місцевого «Закарпаття». Про це повідомив офіційний сайт львівського клубу.

Карпатівці поїдуть у гори у п’ятницю, 13 листопада, переночують в Ужгороді, і вже в суботу, 14 листопада, о 12.30 вийдуть на поле стадіону «Авангард».

Останні матчі між «Карпатами» та «Закарпаттям» були дуже цікавими. У сезоні 2007/2008 спершу «зелено-білі» вдома переграли «ведмедів» 2:0, а потім привезли три очки з Ужгорода. Цей матч запам’ятався уболівальникам – вони комфортно розмістилися на двох секторах стадіону і усі 90 хвилин гри гнали команду вперед. Першими тоді забили господарі, але «Карпати» відігралися ще у першому таймі – спершу Кірільчик забив головою, а потім Худоб’як неймовірно красивим ударом поклав м’яча за комірець голкіперу ужгородців. По перерві «Карпати» мали забивати ще як мінімум тричі, але Фещуку не щастило – м’яч не залітав у порожні ворота.

У пам’яті уболівальників залишився ще один матч проти «Закарпаття», що відбувся зовсім недавно у Львові. Маючи чисельну перевагу (за удар суперника ліктем вилучили Годвіна), гості і не думали про атаки – за що й поплатилися. За секунду до фінального свистка Артем Федецький наважився на рейд і віддав точну передачу Кузнецову, який розстріляв голкіпера «Закарпаття».

Тож можна не сумніватися, що новий поєдинок проти команди Ігоря Гамули буде цікавим та непередбачуваним.

Головний тренер «Карпат» Олег Кононов розповів, що проведення цього матчу – його ініціатива: «Нам потрібен поєдинок, тому ми звернулися до ужгородського «Закарпаття». Ми хотіли зіграти саме проти команди вищої ліги, та й інших варіантів не було, адже у першій лізі гравців розпустили додому. Також ми хотіли зіграти саме на виїзді, адже проти «Кривбасу» теж гратимемо у гостях».

Нагадаємо, що після нічиєї з «Динамо» у Києві карпатівці протягом чотирьох днів тренувалися на клубній базі у Брюховичах, післе чого тренерський штаб надав гравцям три дні відпочинку, аби не ризикувати їхнім здоров’ям через оголошений карантин. А вже з понеділка, 9 листопада, команда відновила тренування.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також