"Карпати" недооцінили суперниць, тому програли, - Шукаль (фоторепортаж)

16
0

Гандбольний клуб „Карпати”розпочав виступи у новому році досить вдало. Спершу у товариському матчі зі словацькою „Ювентою” вдалося здобути переконливу перемогу з рахунком 35:25, а вже 22 січня ужгородки зіграли перший матч внутрішньої першості з львівською”Галичанкою” і виграли 24:19.

Наступного дня вболівальники „Карпат” очікували не гіршої гри. Проте перший тайм показав, що „Галичанка” націлена взяти реванш. Вже на 8-й хвилині матчу гості випереджали суперниць на 4 очки. Львів’янки все більше пресингували, а у гравчинь „Карпат” практично нічого не виходило в атаці. Тільки, коли відрив вже становив 8 м’ячів, ужгородські гандболістки зібралися і почали скорочувати відставання. 11:17 – підсумок першого тайму.

Початок другого тайму не вніс значних коректив у гру. „Галичанка” тримала господарів на відстані кількох м’ячів. Проте останні 15 хвилин „Карпати” зіграли на хорошому рівні. Ужгородкам вдалося не тільки скоротити відставання, а й зрівняти рахунок. Та не зважаючи на бурхливу підтримку вболівальників ужгородські гандболістки не змогли зберегти свої ворота "сухими" .Суперниці забили вирішальний м’яч на останніх секундах матчу. Фінальний свисток зафіксував перемогу „Галичанки” з рахунком 28:29.

Після матчу головний тренер ужгородського клубу Олена Шукаль зізналася журналістам, що головним фактором поразки в останньому матчі стала недооціонка суперниць:

„Вчора Львів не показав усіх своїх можливостей, тому сьогодні „Карпати” вийшли на майданчик розслаблено, а львів’янки зуміли зібратися і показали хорошу гру”.

За підсумками двох матчів Шукаль відзначила гру воротаря Ірини Яблонської і непогані результати у сезоні Наталі Семаль.Найкращим бомбардиром "Карпат" в обох матчах туру стала Аліса Шолковська.

Ще у 2008 році ГК „Карпати” був бронзовим призером чемпіонату, а сьогодні бореться за виживання. Такий спад, пояснила тренер, пов’язаний з переходом лідерів команди до інших клубів. У цьому ж сезоні склад практично не оновлювався, єдиним поповненням стало повернення Тетяни Алтуніної.

Підсумовуючи гру своїх підопічних Шукаль зауважила, що до наступного матчу у Запоріжжі, який відбудеться вже наступного тижня, гравчині команди, на жаль, ще не готові.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також