Karpaty Trophy 2018: Як це було (ВІДЕО)

3
7

Перегони з природними перешкодами, відбулись на Закарпатті з 15 по 17 червня на території села Сасівка, що на Свалявщині.

Як розповіли організатори, мета заходу спрямована на популяризацію автомобільного та мотоциклетного спорту та туризму. Разом з тим і розвиток туристичних маршрутів в межах району.

Також, такі заходи зміцнюють дружні зв’язки з спортивними клубами з інших областей України та сусідніх Європейських держав.

Аматорське трофі – орієнтування «KarpatyTrophy 2018»  проходило у 24-годинному режимі.

Тут учасники могли не тільки випробувати свої навички володіння автомобілем та межу їх прохідності, а й ознайомитися з визначними історико-географічними місцями Свалявщини.

А учасники старшої залікової групи Екстрім та «ATV/UTV-Квадроцикли» спробували на собі всю складність каменистих, болотистих та глинистих гірських шляхів.

Як це було дивіться на відео:

Коментарі

ВЗ
Верховинець заперевальний

Бидло-джипінг ніякий не спорт, це жлобська розвага, яка не способствує туризму.

Б
Буеі

Крім виливу паливно-мастильних матеріалів портиться травяний покров, ламаються молоді дерева та гілки!

С
Сріберньій

Кібьі бьіла паріотична влада , котра ни на словах , а на ділови сокотить наш Край , тай сі пусті гонки забранили бьі за єден динь . Исе сама настояща пустота . Пак за ними по путях у горах нимож пройти . Я люблю адреналін , айбо його туй ниє и в помині .

М
Мікулаш

І ви хочете сказати, що ці "цураки" на гумових колесах не пролили жодної краплі паливно-мастильних речовин у наші гірські річки і на грунт ??? Хтось контролює ТЕХНІЧНИЙ СТАН цих залізяк перед і під час "випендрювання" по наших пралісах ?

В
вівегк

шкода що ми дозволяємо знищувати нашу природу нема у керівників області ні граму совісті

Б
Батько

заборонити би це безуміє

П
Пітьо

Побавилися та і доста!

Читайте також