Карпати вкрило снігом метрової висоти (ФОТО, ВІДЕО)

4
1

Станом на 27 листопада на горі Піп Іван випав сніг висотою один метр. Решта карпатського масиву вкрито снігом до півметра.

Як повідомляє Чорногірський гірський пошуково-рятувальний пост на горі Піп Іван місцями надуви снігу місцями до одного метру висоти. Температура -8, а вітер швидкістю 5 метрів за секунду. Сніг продовжує падати і до тепер.

Що стосується інших гірських точок, то до прикладу на Драгобраті висота снігу 30 сантиметрів і сніг не перестає падати. Продовжує сніжити і у Пилипці. Засипає також гори Петрос та Говерлу.

Мокрий сніг сьогодні добрався і до Ужгорода. Взагалі рятувальники попереджають про погіршення погодних умов. Температура повітря буде на протязі тижня поступово знижуватися. У горах прогнозують замітілі.


Також зазначимо, що попри мокрий сніг на перевалах Закарпаття, проїзд забезпечений. Про це інформує прес-центр Закарпатської обласної державної адміністрації.

Автодорожні служби почали підсипати дороги національного та міжнародного значення. Станом на ранок 27 листопада проїзд через усі чотири перевали на адміністративній межі Закарпаття забезпечений.

Як і повідомляло Mukachevo.net цього тижня на Закарпатті синоптики прогнозували значне зниження температури.

Коментарі

Х
Хто

Капец новина ож сніг випав. Дивно даже

Читайте також