Карпати вирубують навіть у заповідниках (ВІДЕО)

10
8

Шокуючий відеосюжет про активну вирубку Карпат підготували журналісти ТСН.Тиждень.

Журналісти телеканалу "1+1" спеціально для підсумкового випуску новин підготували цікаве журналістське розслідування про вирубку карпатських лісів. 

При чому, не просто лісу, а вирубку дерев у Національному природньому парку "Гуцульщина" під пильним наглядом директора парку Василя Пророчука.

Крім місцевих, які рубають собі кругляки, ведеться вирубка у промислових масштабах спецтехнікою.

Як облисіли Карпати - у відеосюжеті ТСН.Тиждень. 

Нещодавно, під Мукачевом впіймали незаконних лісорубів із кругляком майже на $3 тисячі

Коментарі

B
betonus

Скоро наші Карпати можна буде перейменувати на Лисі гори і так наші чиновники полюбляють усе перейменовувати, тепер є слушна нагода.

П
Патрійот

Гори без лісів теж привабливі та гарні по своєму. Але де прокуратура ? де суди?де міліція?Майже там сидять ті хто теж ненавидить Природу.Слава нації.

R
rem

Мафійозна держава.

П
ПроРок

Но походили вони по лісу, побачили, познімали... і що далі? получать або на лапу або по писку і знову все замнеться... Яка доля чекала на тих кого вже зловили і не один раз?

1
111

Цього Москаль не бачить??? Контробандою очi замилюэ ! Борець за справедливiсть.

М
мукачівець

Лісарню,Визницю,Крите ,Обавський камінь , Дубино , Синяк там вирубка тотальна !!! Убивати хохлів треба !!! За пять років небуде у нас ліса !!!

З
закарпаттячко

мукачево.нет! Вам теж потрібно срочно зробити таке розслідування в наших краях, матеріали подати до прокурату і обовязково взяти розлідування незаконної рубки під свій контроль!!!!

1
1111

капец просто , слів нема , варвари

Читайте також