"Карпати" зіграли з лідером чемпіонату (ФОТОРЕПОРТАЖ)

15
0

Вчора, 14 лютого в Ужгороді відбувся черговий матч жіночої Суперліги з гандболу."Карпати" приймали поточного лідера першості криворізький "Смарт".

Незважаючи різне турнірне становище, ужгородкам вдалося дати бій гостям. У першому таймі перевага "Смарту" була не більшою, ніж 5 м’ячів.

Гандболістки з Кривого Рогу виглядали відверто стомленими, тому їм не вдалося реалізувати всі гольові моменти.Незважаючи на це в ужгородок теж не все вдалося в атаці, як результат - перша половина гри завершилась з рахунком 9-14 на користь гостей.

У другому таймі нашим дівчатам вдалося зібратися і використати невдалі атаки гостей, щоб наздогнати їх і навіть вийти вперед. Криворіжки нервували і не влучали у ворота, інколи ужгородок рятувала перекладина, також варто відзначити у цих моментах вдалу гру воротаря команди Тетяни Вєтушкіної.

Та незважаючи на незадовільний стан лідера чемпіонату все ж "Смарт" виграв на класі, зібравшись в останні хвилині другого тайму. Загальний підсумок гри - 21 - 25.

Найкращим бомбардиром у складі "Карпат" стала Шолковська Аліса, яка вразила ворота сеперниць 8 разів. У "Смарті" найрезультативнішою виявилася Цибуленко Вікторі з 9-ма м'ячами.

Гра також запам’яталася бурхливою підтримкою вболівальників, які протягом всього матчу викрикували підбадьорливі слова і співали, чим примусли почуватися незатишно гостей з Кривого Рогу.

Сьогодні "Карпати" зіграють другий матч туру.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також