Картини невідомого автора

7
0

затримали на українсько-угорському кордоні

    Через пункт пропуску «Тиса»  у мікроавтобусі намагались ввезти предмети антикваріату. 12 жовтня цього року близько 15 години у пункт пропуску “Тиса” для проходження прикордонно-митного контролю на в’їзд в України прибув мікроавтобус “Мерседес”, з державним реєстраційним номером України під керуванням 28 річного громадянина України Андрія Б, що слідував з Італії в приватних справах до України.

      Під час проходження прикордонно-митного  контролю наш співвітчизник дещо хвилювався та намагався відволікти увагу прикордонників.

      На  підставі аналізу та оцінки ризиків було прийнято рішення на виведення даного транспортного засобу із загального потоку руху та направити його в бокс для поглибленого огляду.

      Уході спільного огляду, в мікроавтобусі виявлено приховані від прикордонно-митного контролю картини в кількості 5 штук, що знаходились в картонній коробці, в середині вантажного відсіку транспортного засобу який в свою чергу був заповнений багажем до самого верху.

      Вище  згадані картини вилучено, а  сума оцінки буде встановлена після експертизи, повідомив Сергій БРОВКО, прес-секретар Чопського прикордонного загону.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також