Казначейство припинило фінансування Баранинської сільської ради

7
0

екс-голову якої — корчмаря Павла Чучку — місцеві депутати змушують покинути владне крісло

Сьогодні стало відомо, що Ужгородське районне казначейство з січня 2007 року повністю припинило фінансування Баранинської сільської ради.

Голова районного казначейства В.Кісюк відмовляється називати офіційні причини таких дій, посилаючись на "вказівки зверху". Тому працівники Баранинського дитсадочка та сільради вже більше місяця не отримують свої зароблені гроші, й без того мізерні.

Нагадаємо, що 25 січня ц.р на 2-й сесії Баранинської сільської ради дві третини місцевого депутатського корпусу — 14-ть із 21-го народного обранця — висловили недовіру сільському голові Павлу Чучці (який є власником відомої не тільки на Закарпаття корчми "Деца у нотаря") та позбавили його цих повноважень.

***

Павло Чучка відомий тим, що вже більше року конфліктує з місцевим осередком Партієї Регіонів. Це протистояння розпочалося відразу ж після обрання Павла Чучки головою Баранинців, більшість депутатів сільської ради якої складають представники ПРУ та тих, хто до них приєднався.

Як результат: Павло Павлович фактично не звертав уваги на опозиційну до нього більшість, сам сформував виконком, призначив в.о. секретаря сільради й став видавати рішення. Більшість, своєю чергою, у такий же відвертий спосіб ігнорувала Чучку - депутати не з`являлися на сесії, заявляли про незаконність рішень голови тощо.

Апогей конфлікту припав на вже згадуване 25 січня, коли депутатська більшість зібралася на засідання, оголосила Павлові Чучці недовіру, обрала нового секретаря сільради й доручила йому виконувати обов`язки сільського голови.

репортер

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також