Кеменяш просить закарпатських силовиків взятися за рекрутинг бійців на довибори

4
12

З відповідним листом-зверненням очільник закарпатської Батьківщини звернувся до керівництва МВС, СБУ та прокуратури краю.

У тексті, копія якого є у розпорядженні Мукачево.net, йдеться про гіркий досвід 2004 року та наголошується на необхідності посилення безпеки на виборчих дільницях.

Коментарі

R
Rusnak

З форума ВО Свобода: "Тренувати бійців треба у меленьких сутичках і за переваги з власного боку. Тільки коли бійці вкліматизуються і навчаться битися ефективно - їх можна виводити проти ворога у рівній кількості, або за ворожої чисельної переваги. І - тренувати нових бійців." Програма дій?

КП
камишу повторно

Що Камиш ти так глибоко у завидавську сраку заліз що коментар удалили?

F
Fredy

Дімка, а що, мій коментар про наклеп у вищезгаданій статті ударив у точку, що ви його удалили? Ваш пан балога біситься, коли не всі згідні з його провокаціями? А де ссилки на фейсбук андрійка? Цікаво прочитати передвиборні роздуми "успішного підприємця". Чи навіть у соцмережах за нього батько буде підтирати?

П
політолог

А шо, на Закарпатті вже і молдавани слово мають, право порядки наводити?Під час служби в армії, ми їх чмирили як циган, бо вони похожі на циган.

П
Політолог

Хто ледь трішки розбирається у політиці знають, що Каменеяш повністю потрапив у зависимість від Балоги. Камиш на минулих виборах заліз у довги по самі вуха тому все це пише не він, а його кредитори.

Г
ГУЦУл

САШКО а Ти Нікому Не вір, Нікого Не Бійся , і у Чортів Нічого ніколи Не прост!!!!

І
Історик

Йоні, ти такий мудрий як талпа, згадай 2004 рік (якщо ти тоді не дивився мультики) хто тоді використовував силу, хто бив вікна на дільницях в Мукачеві, дітей (студентів) в Сваляві, журналістів в Ужгороді і т.д.? Не памятаєш, нагадую - Іванко Чубірко, Молдаван і їх бандюки. Тому не розумієшся не тріщи!

П
поштар

Who is Mr. Кemenyash???

Й
йоні

Єдиний хто може використати силу на виборах це сам Кеменяш

Д
до666666

То вам треба вчити українську мову та грамоту! Навчіться які відмінки є в українській мові і вивчіть правопис і неповчайте,коли у самого дурь видно!

6
666666

Сашку треба писати Варцаба,Петруня і т.д. Треба депутатів учити грамоті.

МС
Микола Староста (Жалива

Тут міліції та прокуратурі дійсно треба попрацювати(терміново)і якщо інформація не відповідає (а вона не відповідає) дійсності притягнути розповсюджувачів до відповідальності за наклеп. Все це схоже на те, що Балоги самі готують провокації так,як бояться програшу свого чада.

Читайте також