«Керамікос» - магазин-гуртівня традиційного українського глиняного посуду

46
0

Цікавить традиційний український глиняний посуд? Тоді ця публікація саме для вас!

В одному з культурних осередків України в місті Львові розташований магазин українського глиняного посуду «Керамікос». Магазин-гуртівня відкрився у 2014 році за адресою Львів, вулиця Хуторівка 23. Також працює інтернет-магазин глиняного посуду «Керамікос» який здійснює доставляння керамічних виробів по Україні.

Асортимент магазину «Керамікос»

«Керамікос» один з найбільших магазинів українського глиняного посуду. Ви можете обрати та купити у них різні види керамічного посуду виготовленого сучасними майстрами гончарної справи за найнижчими цінами.

Для замовлення доступний посуд ручної роботи поштучно та наборами, який зберіг в собі усі традиції гончарного ремесла. «Керамікос» зібрав посуд що створить атмосферу родинного затишку:

  • автентичний глиняний посуд (молочена, чорнодимлена та косівська кераміка);
  • авторська кераміка (вироби від сучасних і талановитих майстрів-керамістів);

Який глиняний посуд обрати?

В каталозі магазину «Керамікос» для замовлення доступні різні варіанти глиняного українського посуду. Святковий та ошатний, мінімалістичний та універсальний, з орнаментом та без, різьблений або розмальований. Свій варіант макітри, глека, сковороди, тарілки, казана, чайника та інших виробів знайде кожен.

Створи Собі справжнє Родинне Свято разом з «Керамікос»!

Гасло магазину який зібрав для Вас набори українського глиняного посуду на 6 або 12 осіб з можливістю коригувати кількість предметів, що входять у набір. В наборах є все необхідне для сервірування столу на сімейні свята, на Різдво чи Великдень.

Переваги замовлення керамічного посуду на сайті «Керамікос»

Магазин працює для гуртових та роздрібних клієнтів. В наявності глиняний посуд ручної роботи з різних регіонів України за чудовою ціною. Переваги замовлення на сайті «Керамікос» такі :

  • ви завжди отримаєте вичерпну інформацію та кваліфіковану допомогу від співробітників магазину;
  • усім своїм клієнтам магазин гарантує цілісність глиняних виробів під час транспортування замовлення;
  • «Керамікос» піклується про ваш час, замовлення на сайті зробити легко та швидко;
  • Ціни не секрет. На сайті вказані актуальні ціни;
  • для постійних клієнтів магазину проводяться акції та розіграші;
  • кожен може ознайомитись з відгуками та інформацією про магазин.

На сторінках інтернет-магазину глиняного посуду для клієнтів збережені рекомендації по догляду за керамічними виробами, щоб вони довго приносили радість своїм власникам.

Не зволікайте та завітайте в магазин для того щоб купити для себе або на подарунок автентичний український глиняний посуд.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також