Керівник Іршавської автошколи попався на хабарі у $700 (ФОТО)

23
8

Посадовець за вказану суму мав посприяти у оформленні документів про проходження закарпатцем навчання водіїв категорії «С» на базі Іршавської автошколи ТСОУ.

Про це інформує прес-служба прокуратруи Закарпатської області. 

- Слідчим відділом прокуратури Закарпатської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання та одержання від закарпатця неправомірної вигоди у сумі 700 дол. США керівником Іршавської автомобільної школи Закарпатської обласної організації Товариства сприяння обороні України, - йдеться у повідомленні. 

Дії керівника автошколи у кримінальному провадженні кваліфікуються за ч.3 ст.368 КК України – одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Якщо вину керівника автошколи доведуть, то йому загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Коментарі

1
111

Або директором чи майстром в ПТУ де шоферів готують.

1
123

Прибуткове діло бути директором автошколи, кругом ідкть війни за посади директорів ДОСААФів

В
вуйко

нижній коментатор діло говорить - так і буде. Вліплять штраф за незакону діяльність пп і конець епопеї. Пак Іршава!

Р
робот

нич не буде , він не є держслужбовцем , а тому цей хабар і не хабар зовсім , а хрен його знає шо , неможливо кваліфікувати цю неправомірну (на погляд правоохоронців ) вигоду , я би це назвав веденням підприємницької діяльності без дозволів та сплати податків , штраф 175 грн. занавес

Х
Хилери

где етот магазин,где помагают ребятам.я в ожидании чуда.

МО
месного олігарха взяли

ДОСАФ це сімейні фірми -----ліцензії отримали за підробленими документами---- матеріальні бази не відповідають вимогам закону

О
ОО

А что так много за С категорию ! за такие деньги как миниму 4 категории открыть можно

ХК
Хиллари Клинтон

На улице гололёд. Мечта о том, что все мужчины будут у моих ног, начинает осуществляться. Пока сходила в магазин, двум помогла встать, а с одним даже полежала!

Читайте також