Керівник краю приймав громадян

4
0

в обласному центрі

У вівторок, 5 травня,  голова облдержадміністрації Олег Гаваші провів прийом громадян. Люди зверталися до керівника краю в основному з проханням посприяти вирішенню особистих проблем.

 Пан Андрій і з села Велика Уголька, що на Тячівщині, прийшов на прийом з проханням надати матеріальну допомогу. Нещодавно його сім’я через пожежу втратила житло, наразі проживають у родичів. Вже наступного тижня мешканець Тячівщини отримає матеріальну допомогу, підтримку буде надано і від районної влади.

 Представник ромської громади Рахова звернувся з проханням надати підтримку в організації оздоровлення дітей з ромських родин.

 Чимало громадян зверталися з проханням надання матеріальної допомоги: в когось хворіють рідні, хтось просив кошти на ремонт помешкання. Користуючись нагодою, нагадуємо, що до заяви з проханням про надання допомоги заявник має додати акт про обстеження матеріально-побутових умов, медичну довідку (якщо потрібні кошти на лікування), а також копію паспорта та ідентифікаційного коду.

 Голова облдержадміністрації дав доручення щодо кожного випадку. Вирішення всіх питань взято на контроль, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також