Керівник краю

4
0

провів прийом громадян

         У вівторок, 12 травня, голова облдержадміністрації провів в обласному центрі прийом громадян. Більшість звернень стосувалася надання матеріальної допомоги, вирішення земельних питань тощо. 

          Багатодітна мати пані Степанія з Ужгорода звернулася до Олега Гаваші з проханням про сприяння в отриманні квартири. Наразі вона разом з чоловіком, учасником бойових дій в Афганістані, та трьома неповнолітніми дітьми проживають в гуртожитку. Сім’я чекає четверту дитину. В чергу на квартиру подружжя стало тринадцять років тому. Голова облдержадміністрації дав доручення відповідним службам підготувати клопотання до керівництва міста. 

          Пані Магдалина зі Сваляви скаржилася на тяганину з переоформленням частини земельної ділянки, яка належала її покійному чоловікові. Через це, каже жінка, земля вже не перший рік залишається без господаря. Керівник краю дав доручення управлінню земельних ресурсів сприяти у переоформленні ділянки. 

          Чимало громадян зверталися по матеріальну допомогу. За результатами всіх звернень Олег Гаваші дав відповідні доручення. Їх виконання – на особливому контролі в голови облдержадміністрації, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також