На Закарпатті звільнили керівника обласної МСЕК Юрія Веклинця

4072 14

Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай підписав розпорядження про звільнення керівника обласної МСЕК Юрія Веклинця.

Керівника обласної МСЕК Юрія Веклинця звільнили після подання ним заяви. Відповідне розпорядження голова обласної ради Роман Сарай підписав 21 жовтня.

Юрій Веклинець обіймав посаду керівника обласного МСЕК із жовтня 2017 року.

Коментарі

Р
Реаліст

Впевнений, що МСЕК в порівнянні з військоматами та правоохоронцями на кордоні, який зараз на замку без купленого квитка на виїзд є початківцями і піонерами по зібраним сумам за час війни, бо тут фігурують мільйони доларів, а там точно мільярди!!! Елементарно, в голос вже говорять, що з України з 2022 року незаконно виїхало біля одного мільйона чоловіків мобілізаційного віку, то беремо середню ціну "квитка" в 10 тисяч доларів і сума виходить солідна, яка осіла по кишеням негодяїв у час війни.

Л
Ладіслав

Як, звільнився і все? Запахло жареним? Дідо довести до кінця.

РС
Радіо Свобода

«На жаль, у тилу тут, в Україні, стаються речі, з якими жодних ворогів не треба. Це реально внутрішній ворог. Те, що відбувається із МСЕК та нахабством людей, зокрема прокурорів, які скористались своїми зв’язками з МСЕК та оформили собі фальшиві інвалідності. Я чекаю від правоохоронців зокрема, передусім – СБУ, ДБР, Офісу Генпрокурора – відповідних швидких жорстких рішень. Призначив РНБО», – зазначив Зеленський 20 жовтня у відеозверненні.

М
Мучо

Купить собі віллу десь у Ніцці чи Каннах і буде собі там жити як беженець

P
Poly

Видав пуйде на передок дохтором.

Б
Бітанга

І што? Встигнув спригнути? Тепер го немош кивати, бо це вжє не фивник.

ДО
До останнього

Ти правду пишеш, бо лише в армії зараз десятки тисяч (а можливо і більше як 100 тисяч) інвалідів продовжують служити, які без грошей списатися не можуть, бо попортять статистику негодяям на ВЛК і СМЕК, де все рішається за гроші, буде високий відсоток списаних... Подивіться лише скільки зараз фіктивних, куплених інвалідів третьої групи звільнилось з ЗСУ за останні півроку, коли внесли поправки в закон!!!!!

Л
Любов

За грати його треба посадити за те що хворих людей насильно мобілізували ,а здорових за гроші відмазували

Д
ДоХтор

У всіх "ВУЗах" області така сама система корупції. В медицині теж . Вся система управління біомасами побудована на основі цього. Немає хорошого майбутнього на територіях , що залишилися. Всі це розуміють і самі себе оболванюють .

МХ
митник хабарник

Юрій Веклинець обіймав посаду хабарника!

А
Анця

Не для того звільняли, щоб перевіряти... Скорше за все, щоб по тихому пішов і забули за нього, бо полюбе заносив у вищі кабінети кеш і много знав. Кожний другий інвалід фіктивний, куплений, але хто то буде перевіряти і кому то цікаво, бо з цих потоків кормилося багато можновладців як і на інших грошовитих темах, що діють десятиліттями, а зараз під час війни добавились і нові (ВЛК, військомати, прикордонники і силовики за виїзд з країни у військовий час). Тому: маємо те, що маємо.

7
777

Но, думать вчасно "злився", ідіть перевірте, там нова "Крупа"

Читайте також