Керівник області вирішував проблеми краян,

3
0

здебільшого звернення — про надання матеріальної допомоги

„Допоможіть! Більше нема, до кого звернутися”, „Не залишайте мене наодинці з бідою”, „Лише ви можете допомогти”, — найчастіше з таких прохань розпочинаються звернення закарпатців під час прийомів голови облдержадміністрації Олега Гаваші.

 Сьогодні, 16 листопада, на прийом до керівника краю прийшло близько 30 громадян. Здебільшого звернення — про надання матеріальної допомоги. Зокрема, ужгородка, мати трьох дітей,  просила грошей на лікування. Ще одна мешканка обласного центру звернулася по матеріальну допомогу для лікування свого чоловіка — пенсіонера, інваліда ІІ групи. Мешканець с. Жорнава, що на Великоберезнянщині, хворий на гемофілію, також звернувся по матеріальну допомогу.  Всім цим людям виділено гроші. 

 Вирішується і питання зменшення або звільнення від оплати за навчання сиріт – студенток ужгородських вишів.

 Четверо мешканців Перечина стурбовані тим, що у їхньому мікрорайоні не працює дитсадок, який дуже потрібен тутешнім мешканцям. Голова ОДА дав доручення розібратися в ситуації і вирішити питання відновлення роботи дитсадка.

 На прийом прийшли і перечинські приватні підприємці, що також скаржаться на місцеву владу. Виявляється, питання про виділення земельної ділянки, на якій вони здійснюють торговельно-посередницьку діяльність близько 15 років, ігнорується. Немає ані офіційної відмови, ані дозволу. Зі всіх порушених питань дано конкретні доручення голови облдержадміністрації.

 Традиційними є питання, що порушують закарпатці на кожному прийомі громадян, приватизації, виділення земельних ділянок, а також прискорення черги на забезпечення спецавтомобілем. Чимало краян звертаються до голови облдержадміністрації та його заступників із проблемами, вирішити які може тільки суд, повідомили в управлінні інформації та зв’язків  із громадськістю облдержадміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також