Керівник освіти Мукачева також заявляє про політично мотивовані кримінальні справи

24
2

Михайло Лабош розповів про вчорашні обшуки в Управлінні освіти Мукачівської міської ради, а також у її колишньої керівниці Катерини Кришинець-Андялоші.

За словами освітянина, йдеться про політичний тиск, який має "сезонне загострення".

"Політичний тиск на органи місцевого самоврядування набирає обертів. Вчора силовики провели обшуки в Управлінні освіти Мукачівської міської ради, а також у її колишньої керівниці Катерини Кришинець-Андялоші за, насправді, надуманими приводами: закупівля електрокотлів для шкіл, вартістю ремонтів укриттів для дітей та придбання генераторів.

Розслідування, допити, обшуки, виїмка документів по управлінні ведуться вже близько року, але лише зараз дана команда до більш активних процесуальних дій.

Довідавшись ввечері, що подібне відбувалось у Мукачівській лікарні св. Мартина, висновок однозначний - сезонне загострення має політичне забарвлення", - написав Михайло Лабош на своїй сторінці у Фейсбук.

За словами пана Михайла, усі звинувачення є надуманими і не мають жодної перспективи у суді.

"Всі звинувачення є надуманими і більше виглядають як бажання замовників даного дійства облити брудом місто Мукачево, яке є прикладом ефективного менеджменту не лише на Закарпатті, але і в усій державі. Радимо вже нарешті опуститися на землю і не займатися дрібним шкідництвом - ці висмоктані з пальця кримінальні справи не мають жодної перспективи в суді, але забиратимуть багато часу, який би ми мали витрачати на забезпечення розвитку освіти в Мукачеві", - додав Лабош.

Нагадаємо, вчора правоохоронці оголосили про підозру директору мукачівської Лікарні святого мартина Євгену Мешку. Лікар пояснив, що це вже друга підозра за політичними мотивами.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

М
маскишоу

То не наїзд - то так прокураторські готуються привітати з прийдешнім Днем вчителя. На більше брак хвантазії, даруйте

Р
Русин

Треба ще звернути увагу провоохоронцям на 19 школу в Ужгороді. Там нова директриса "БАГІНЯ з міжгірщини", закрила для простих людей спортмайданчик. Натомість дозволила городським депутатішкам побудувати собі міні футбольне поле, на яке нікого не допускають. А будівництво нового корпусу школи заморозили.

Читайте також