Керівника Центру позашкільної освіти в Мукачеві обиратимуть шляхом відкритого конкурсу

5
9

В Мукачівській міській раді провели «круглий» стіл з громадськістю, щоби обговорити перспективи розвитку позашкільної освіти міста.

Як повідомляє Мукачівська міська рада, кожен з присутніх громадських активістів, яких прийшло й не так багато, зміг запропонувати свій варіант розвитку роботи Центру позашкільної освіти.

В місті створюється потужний центр позашкілля - на черговій сесій міськради депутати прийняли рішення реорганізувати Еколого-натуралістичний центр учнівської молоді , Мукачівську станцію юних техніків, Мукачівський центр туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді шляхом приєднання до Мукачівського центру позашкільної освіти Міський голова Андрій Балога під час зустрічі запропонував кілька пропозицій щодо розвитку позашкільної освіти.

Одна з них, яку одностайно підтримано активістами – провести в усіх навчальних закладах міста опитування самих школярів, які гуртки вони хочуть відвідувати . Тому в центрі створюватимуть саме такі гуртки, які відповідають потребам сьогодення, і в першу чергу потребам дітей. Анкету для опитування буде спільно сформовано та погоджено вже наступного вівторка.

Керівника закладу міський голова пропонує обирати шляхом відкритого конкурсу. «Наразі нема положення про призначення керівника. Тому пропонуватимемо його прийняти на сесії. Пропоную відкрито сформувати конкурсну комісію й провести конкурс за участі громадськості в онлайн-режимі. Кожен бажачаючий, хто відповідатиме вимогам, зможе претендувати на цю посаду», - зазначив Андрій Балога.

Ще один крок, який влада пропонує активістам – створити в Центрі позашкільної освіти наглядову раду. До її складу міський голова пропонує залучити активістів, представників учнівського самоврядування та батьківських комітетів.

Також Андрій Балога пропонує створити заклад із використанням сучасних технологій. Будівлі позашкільної освіти можна зробити енергонезалежним із застосуванням відновлюваної енергії для обігріву та енергоспоживання.

Коментарі

ВТ
в тему

а ще резнікова разом із почесним директором психоінтернату маркуліном в. літом експлуатували інтернатних дівчват на розгрузці камазу глини для екоцентру у люту спеку 40 градусів, як худобу., це така братська допомога. робочі кажуть што то не один раз директор інтернату маркулін багатьом чиновникам міста поставлял робочу силу для різних робіт як у них дома такі і на роботах.

П
професіонал

Так. Лише у проіесіоналів заільняється по 10 працівників відразу!!!!!???

ГМ
Громаді Мукачева

Громаді Мукачева Спочатку подивіться на себе і свої діяння... Резнікова понад 30 років свого життя, зачасту жертвуючи сім"єю і добробутом, віддала ЕНЦУ і дотепер віддано служить улуюбленій справі, є високим професіоналом і вимогливим керівником. А бізнес Резнікової можна легко оцінити, завітавши в її квартиру-хрущовку, в якій виховала і поставила на ноги двох дітей, та подивитись на її статки і багатство... Громадо, суду, майте хоч крихту совісті, хіба не знаєте, що підлість, наклепи, брехня, все в житті повертається бумерангом...

З
Завгосп

Найкраща посада для Резнік- подмітайло екоцентру.

ГМ
Громада Мукачева.

До міськоі ради: призначте хоч людину з Гондурасу тільки не Резнікову. Пора іі бізнес з продажу в екоцентрі призупинити.

ОГ
обіцянка ганка

вони мер і компанія приберуть усіх, хто був причетний до опору та невдоволення. эєцівці таких прибирають із свого шляху легко під шумок!

ПО
перша обіцянка мера

Вчора прийшли начальство управління освіти і запропонували цікаві посади працівникам Екоцентру завідувачу господарством посаду двірника. Садівнику з освітою посаду півставки прибиральниці .ці нерівноцінні посади вони запропонували того щоб вони відмовилися надалі працювати в центрі позашкілля. Хоча згідно штату МЦПО там є і рівноцінні посади. Ось вам і 1 обіця нка мера " ніхто не буде звільнений"

В
валя

Буде Резнікова. Точно.1000.%

С
суд

ой, а що резнікова уже не буде директором? та она се не переживе! зарплата кажуть 14 тисяч гривень, де она такі гроші найде.

Читайте також