Керівництво "Говерли" може зняти команду з чемпіонату Прем’єр-ліги

11
5

Керівництво ужгородської «Говерли» може розглядати питання про зняття клубу з чемпіонату України через рішення міськради про відчуження земель стадіону Авангард.

«Так, погоджуюсь, ще кілька років тому на четвертому полі стадіону «Авангард» росли чагарники, територія була запущена. Чому ми облаштували це поле не 10 років тому? А тому що грошей не було. Тепер ми майже привели його до ладу, витративши не багато і не мало – 54 тисячі гривень», – цитує Івана Шуфрича офіційний сайт ужгородців.

«Справді, це не наша територія, але мені ніколи на думку не могло прийти, що землю, яка по цей бік огорожі Авангард ми повинні ще й випрошувати у міської ради. Це абсурд», – зазначив почесний президент «Говерли».

За його словами, клуб вимагає скасування усіх рішень сесій міської ради щодо відчуження земель стадіону Авангард до 1 грудня поточного року.

«В іншому випадку, я запевняю вас, ми повернемо стадіон у комунальну власність міста. Наступним кроком розглядатиметься питання про зняття Говерли з розіграшу чемпіонату», – підсумував Іван Шуфрич

Коментарі

НЗ
На Закарпатье мае бути команда!!!!!

!!!

ЙТ
йОУШКО ТЫ ХУЙЛО!!!!

!!!!

РП
руки прочь от " Говерлы", паидорасы!!!

!!!!

Ш
Шуфричеві

Повністю згідний з Йоушком. Зніміть команду, опустіться лігою нижче на пару сезонів й виховуйте Закарпатців. Але пане Шуфрич, так просто бракорозводний процес не пройде, думаєте хтось за Дубки під Невицьким забув, чи може старожили не памятають кому Хрущовська Дача належить? І все зе були благі футбольні фантазії. Все треба повертати, на футболі ви добре нажилися.

Й
йоушко

Правильно ,зніміть команду и так з неї немає толку, одні збитки!грошей не має, своїх власних ігроків немає, так ще немає змислу таку команду тягнути,

Читайте також