Керівництво київського "Динамо" відправило у відставку Михайличенка

3
2

Футбольний клуб "Динамо" висловив подяку головному тренеру Олексію Михайличенку та його асистентам Вадиму Євтушенку, Сергію Федорову та Михайлові Михайлову.

Тренерський штаб, як йдеться у заяві клубу, доклав максимум зусиль заради виконання завдань, поставлених на сезон. Як наслідок, "Динамо" виграло Кубок України та посіло друге місце у чемпіонаті, яке дає право змагатися за участь у груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА.

Водночас керівництво клубу та численну армію динамівських уболівальників не може задовільнити поточний рівень гри команди, відсутність прогресу, достатнього для боротьби за звання чемпіона України та гідного виступу у європейських клубних турнірах. Для цього гра "Динамо" має вийти на якісно інший рівень.
З цією метою підготовку до наступного сезону "Динамо" розпочне із новим тренерським штабом. Про те, хто очолить команду у новому сезоні, буде повідомлено пізніше.

Коментарі

Б
Болільникам

Мож СЛУЧАЙНО ПОПРСИТИ- вікт Скрипника з Зорі чи на Крайняк Мих Григорчука...Осальні "Динамомовське Серце"-НЕ ПІДОЙДУТЬ!А Іноземці НЕ ПРИЙДУТЬ...Так прибл...=Случ -Гол трен Дніпра Дмитро михайленко..БО Остальні НЕ ПІДУТЬ- Вернидуб Ребров і пр-НЕ ПІДУТЬ ТЕПЕР в Дин Київ...а Юр ПАЛИЧ Сьомін-Старий Вже...От і ВСЕ...ПРИЇХАЛИ..ТІКИ-СКРИПНИК чи Случ ГРИГОРЧУК(Хоча не ВІРЮ шо Григорчук Шось ЗробитьТАМ..Ще Скррипник Може Шось і Зробить)

Р
Рем

Наkуй чколу Лобановського !!! Буде колысатися михайлыченко на крiслi у себе дома в хижi !!

Читайте також