Керівництво Мукачівського водоканалу просить містян терміново сплатити борги

15
4

Директор ММКП «Мукачівводоканал» Дмитро Кандиба, у коментарі Мукачево.net, розповів про погашення заборгованості водоканалу перед працівниками, майбутнього підведення водопроводу до Шипки та заспокоїв щодо підвищення цін за воду для населення.

За словами директора Мукачівського водоканалу Дмитра Кандиби, критична ситуація, яка панувала цього літа на підприємстві, почала потроху змінюватись в кращу сторону. Після надходження «траншу підтримки» від міської влади у вигляді 500 тисяч гривень комунальному підприємству, вдалося погасити частину заборгованості у вигляді виплати зарплат працівникам.

"Наразі, вже виплачено всі зарплати практично до серпня місяця, так як декілька днів перед цим розрахувались з працівниками за липень", - зауважив пан Дмитро.

Критичною залишається ситуація з боржниками, які не платять за водопостачання. Керівництво водоканалу заявило, що дуже мало мукачівців повністю розрахувалось за воду ще минулого місяця, у вересні ж -  ситуація ще гірша. Приходиться приймати радикальні міри щодо боржників, які доходять навіть до повного "відрізання" від водопроводу. Це дуже неприємна справа, як для жителів міста, так і для працівників водоканалу. Тому, керівництво водоканалу звертається до населення з проханням, вчасно сплачувати рахунки за водопостачання, аби уникнути відключення води.    

Приємно те, що навіть у такій важкій для підприємства ситуації, найближчим часом планується підведення водопостачання до мікрорайону Шипка в Мукачеві. Дмитро Кандиба відмітив, що якщо все піде по плану, то вже новий, 2014 рік, жителі Шипки зустрінуть з регулярним водопостачанням. 

Щодо підвищення цін за воду, то керівництво Мукачівського водоканалу заспокоює - найближчим часом, оплата за використання води не підніметься. 

Коментарі

П
Потерпілі

Якщо хтось мав проблеми у водоканалі з відсутністю пломби по вині працівників водоканалу прошу порадьте як боротися з неправдивими нарахуваннями? Дякую!!!

М
мукачіець

За таку якість води водоканал сам має людям доплачувати. Я вже більше чорирьох років воду від родичів з села вожу - їсти, пити та інше. Бо фільтри на воду можна щотижня міняти - все брудні, темно-коричневого кольору. Ці скоти зняли в мене лічильник на перевірку, перевірили і вже більше 8 місяців не хотять в категоричній формі поставити на нього пломбу. А відтоді шлють рахунки по 78грн. в місяць, як без лічильника!!! Придумали заборгованість, суки. З лічильником було від 15 до 30 грн.!!! Бити треба цих злодіїв!!!

О
Ольга

Я не можу попасти до вас щоб заключити договір з вами, то у вас компютери не роблять, то не встигають, треба стояти по 2-3 год. то ще щось....

ДК
для Кандыбы

Ты хоть придурок знаеш какие квитанции с "выдуманными долгами" людям отправляют???!!!! Или вы суки думаете с народа иметь то что через ржавые трубы в землю уходит??!!!

Читайте також