Керівництво УжНУ вирішувало перспективи "Скалки"

4
2

Перше виїзне засідання керівництва Ужгородського національного університету відбулося на території знаного колись санаторію-профілакторію «Скалка» (Ужгородський район).

Напівофіційне засідання не лише посприяло кращому єднанню колективу, а й допомогло у виробленні певних перспектив розвитку університету. Так, обговорювалися проблеми бюджету спецфонду УжНУ, умовний поділ поверхів гуртожитків між факультетами для покращення їх стану, підготовку до опалювального сезону та про можливість відновлення власне «Скалки».

Щодо цього об’єкта, то планується відшуковувати позабюджетні кошти та розподіляти дерев’яні будиночки бази пофакультетно, як це й було колись.

Коментарі

П
Петро

2 Вася Там немає чого приватизувати. Доміки згнили, приміщення убиті, територія постійно заливається річкою. Якби "Скалка" когось зацікавила - Вегеш давно би її продав. Тим більше що такі дії на початку його кадеції були, але на "Скалку" так покупців і не найшли.

В
Вася

Це означає наступне: Ніколайчук із своїм босом Фєдею по тихому приватизують "Скалку" і зроблять там приватну тубазу. А викладачі і тим більше студенти дістанут хрен.

Читайте також