Керівництво Закарпаття привітало краян з річницею проголошення Карпатської України

16
0

15 березня 1939 року в історії Срібної Землі, всієї України стало немеркнучою сторінкою мужності та героїзму кращих синів і дочок, українського народу в боротьбі за соборну і незалежну українську державу.

Події, пов’язані із проголошенням у той день Карпатської України, зокрема подвиг її захисників на Красному Полі, з плином часу набувають все більшого значення.

У ці дні з почуттям шани і вдячності згадуємо імена тих, хто на олтар свободи поклав своє молоде життя, творив велику за політичним та історичним значенням країну в центрі Європи. Їх віра у правильність обраного шляху була непохитною, воля до перемоги - незламною. Мужність – вражаючою. У нашому сьогоденні б’ється їх гаряче серце. Із покоління в покоління передається їх палка любов до отчого краю, рідного народу.

Ми усвідомлюємо свій обов’язок перед пам’яттю кращих синів і дочок української землі – берегти єдність, не допустити внесення розбрату в наше суспільство, робити все, щоб розцвітала наша держава, рідне Закарпаття - невіддільне від України.

Сердечно вітаємо вас, дорогі закарпатці, із 71-ю річницею проголошення Карпатської України.
Міцного вам здоров’я, миру, щастя та наснаги у всіх добрих справах!

Олег Гаваші, голова обласної державної адміністрації

Михайло Кічковський, голова  обласної ради

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також