Керівництво Закарпаття взяло участь у засіданні Ради регіонів

4
0

Сьогодні, 24 січня ц.р. у Києві під головуванням Президента України Віктора Януковича відбулося засідання Ради регіонів.

Голова обласної ради Іван Балога та голова ОДА Олександр Ледида взяли участь у роботі цього поважного зібрання.

Як і було передбачено порядком денним, члени Ради регіонів розглянули питання про економічні пріоритети державної регіональної політики на 2011 рік, роль національних проектів у прискореному розвитку регіонів, а також план роботи Ради регіонів на 2011 рік.

Звертаючись до учасників засідання Ради регіонів, Президент України Віктор Янукович наголосив, що влада поставила перед собою надзвичайно амбітне і складне завдання – провести системну модернізацію України, забезпечити її конкурентоздатність. «Задля цього ми вже розробили і почали реалізацію цілого пакету економічних реформ: податкова та бюджетна реформи, дерегуляція бізнесу, реформа державної влади, пакет соціальних реформ. На часі – впровадження житлово-комунальної реформи, закладання основ глибокої структурної перебудови економіки, реформа сектору безпеки, інші напрямки», – сказав Президент.

«Реалізуючи середньострокові завдання, ми водночас працюємо і над визначенням довгострокових, стратегічних цілей та пріоритетів соціально-економічної політики до 2020 року і далі. Але це тема окремої роботи і окремої серйозної розмови. Водночас, принципово важливо, щоб якісні зміни, які вже почали відбуватися в країні, якнайшвидше відчув кожен громадянин нашої держави.

Переконаний, що саме ефективна регіональна політика стане засобом посилення наших економічних реформ та максимального наближення її результатів до кожної людини. Як ми з вами і раніше переконливо казали: сильні регіони – це сильна Україна», - наголосив Віктор Федорович.

В обговоренні питань порядку денного взяли участь представники органів місцевого самоврядування та державних адміністрацій.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також