Керівництву Ужгородського пологового будинку дали "по шапці", а лікаря-хабарника звільнили

12
6

Таке рішення вчора підписав мер Ужгорода Богдан Андріїв.

Як дізналось Мukachevo.net в Ужгородській міській раді, догани отримали як головний лікар, так і завідувач відділенням, де працював хабарник.

А от самого лікаря одразу звільнили, зараз поліція проводить слідство. 

Раніше Мukachevo.net повідомляло про те, що у минулу п'ятницю затримали акушера-гінеколога, який вимагав $500 за пологи. Затримали  його на гарячому під час передачі хабара

– Вказані кошти, лікар вимагав від вагітної закарпатки та її чоловіка за госпіталізацію, надання медичної допомоги при пологах та видачу виписки після пологів. При цьому, лікар забрав від чоловіка паспорт громадянина України, який пообіцяв віддати з іншими документами після повного «розрахунку», – зазначили тоді у прокуратурі.

Коментарі

ІМ
Іван Марині

Кіть дурнась та плати дале. Купуй собі декрети кілько в тя влізе

М
Марина

Тричі йшлам в декрет й тричім Шпачці мусила платити за декрет бо все шось вудумала. Акушерка каже ош дайте їв бо 100 раз прийдете. Кажуть ош й типирь давуть. То не роди. За шо платити? Може голочна дохторка знає?

К
коля

типа в мукачево не беруть! та ви только подивиться гинекологи на яких машинах издять! за кесарево беруть ..за анестезию беруть..везьде за все беруть..

Н
Нік

У Береговіі повз Бонку жодна вагітна не проскочить майже всі лікарняні листи сама виписує ну звичайно "просто так" ,нікому не цікаво чому так?

В
Віка

Та Піруска холем поникать як треба. А Королевич робив вид ош никать, гроші взяв за Узі ,а заключення ни дав. У гінекології дохтор ся сміяв яка я дурна. А я відки знаву який у них там порядок. Ліпше йти вже до Ужгорода

З
Зіта

У Виноградові Піруска запросто беременній не дасть заключення на руки кіть та не годна заплатити. То всі знавуть. А щи й дов'єдна робить з Сіладійков бо заганять лем до ниї на кесарськоє. Всягди мафія. То нелем в Хусті або в Ужгороді. Всягди

Читайте також