Керрі про Сирію: Асад повинен піти з поста Президента

5
7

Держсекретар США Джон Керрі заявив про зміну позиції США щодо президента Сирії Башара Асада.

В інтерв'ю телеканалу, присвяченому співробітництву Росії і США на Близькому Сході, Керрі заявив, що Асад повинен піти з президентської посади в рамках "планомірного перехідного періоду".

Зазначається, що таким чином держсекретар визнав зміну позиції Вашингтона, який раніше вимагав негайної відставки Асада, пише CNN.

Керрі визнав, що швидкий відхід Асада спричинить "спрямований внутрішній вибух" в сирійському суспільстві, який може тільки зіпсувати ситуацію. Однак при цьому Керрі наголосив, що в підсумку відставка сирійського президента є умовою для остаточного досягнення миру.

Коментарі

Д
Дюрі

Піндосы гет програли руськым и дипломатію, и воєнну моц.

З
Закарпатец

www.youtube.com/watch?v=bsoCNeWVI6w МВД Украины сотрудничает с ИГИЛ

З
Закарпатец

я не закарпатец, я ватный провокатор, хуйлобот и кацапо-парашное педрило, а путин-потерянное хуйло, умалишенный оккупант, ботоксный шизофреник и извращенец-педофил, мацква моя столица - там ишак поёт как птица! самая главная наша скрепа - дерьмо через окно.

З
Закарпатец

Обидно конечно, что вас все кинули и забили на вашу неньку. Свидомиты всех стран соединяйтсь и в Сибирь! Смерть творогам! Сало уронили! Панду геть! Фастум гель! Слава рации! Главный упор на частичную потерю памяти! Кто не скаче той змерзне! Квадрат гипотенузы равен сумме квадратов катетов! Каждой бабе по мужику! Каждому мужику по морде!

В
Віталя

Ну ти точно нічого рішати не будеш, так шо дарма не напрягайся)

ДП
до Пішти

Хто такий РУБЛЬ , щоб ДОЛАРУ вказувати .

Ш
Штефан

Хто такий Керрі, щоби вказувати суверенній країні? Піндоси своїми "кольоровими" революціями дестабілізували цілий світ і ніяк не заспокояться.

Читайте також