Хабарник дня: в Ужгороді акушер-гінеколог вимагав $500 за пологи (ФОТО)

40
14

Його затримали на гарячому під час передачі хабара, інформують в закарпатській прокуратурі.

– Вказані кошти, лікар вимагав від вагітної закарпатки та її чоловіка за госпіталізацію, надання медичної допомоги при пологах та видачу виписки після пологів. При цьому, лікар забрав від чоловіка паспорт громадянина України, який пообіцяв віддати з іншими документами після повного «розрахунку», – інформують в прокуратурі, додавши, що затримали акушера в його службовому кабінеті при передачі хабара.

– Наразі, вирішується питання про затримання фігуранта в порядку ст. 208 КПК України та оголошення йому про підозри. Крім того, перевіряються інші факти вчинення ним аналогічних злочинів, – додають у відомстві.– Першочергова кваліфікація даного кримінального правопорушення  за ч. 3  ст. 368 КК України – вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Згідно з санкцією статті, за якою порушена дана справа, підозрюваний може опинитися за гратами на 12 років та втратити усе майно, яке буде конфісковано.

Коментарі

МБ
Містер Бін

Жона рожала 9 місяців назад а гроші принесли тепер- не здається шо підстава.....Комусь у вароші місто роботи приглянулося.

С2
Саня 2

Якби ви всі мали хоч мало в голові розуму то говорили б інакше. Кожен хоче добре жити. Якби хоч хтось взяв на себе таку відповідальність як бере на себе лікар то і 500 доларів би було мало вам. Цього не зрозуміти нікому крім лікаря. Ви платите поліцаю за то що непристебнутий ремінь безпеки у валюті, а тут 2 людські життя. Сьогодні за все треба платити і лікар не вийняток. А якщо недолуга держава то за це претензії потрібно адресувати їй. Якщо прийде час і медицина буде як в усьому цивілізованому світі то будете платити за пологи 1500 доларів державі а не лікарю. Так що треба радуватися поки ще платите лише 500.

ДС
До Сані

Нашто дурноє говориш.Ко змінюєся?Народ,як лохом був так і остався.Лем знають по майданах скакати,коли все за них оплачено.Рем ідеально описав ситуацію!“Ос” чітку дав відповідь. А до мерзоти “wov”, ти гавнюку ко ти такий щоб когось виганяти. Якщо тя мати вкотила безмозглого то іди убийся! Ненька створила корупцію,щоб тим часом бариги розкрали радянське добро!

С
Саня

Там ще то кодло зібралось. Просто себе пам'ятаю як вимагали в жінки після кесаревого гроші в наглу. Нічого не бояться. Поки не пресанув як треба, як мачата порозбігались. Більшість бабла лікарям анестезіологи вимагають. Це пропаще місце. Скільки там було кіпішу і нич. Як сиділи так і сидять, а за копійки, що отримують на Тойотах і Бехах ганяють. І нікому з органів очі не мозолить, що ложили на закон і права людини. Не всі з кешем шановні лікарі. І не Ви нам послугу робимо а ми Вам. Коли до вас уродів - це дійде. Бо рано чи пізно нарветесь на проблеми. Бо люди змінюються і не будуть терпіти такких дохторів - гавнюків.

Ч
Чистильщик

Покажіть хоть одного , кого посадили.

КК
ку ку

до Мукачівка, хм.. ясно, айбо туй бисiда про хабарi, взятки, а не про особисте, статеве життячко.

М
Мукачівка

Тоже мені новина, та они усі просять, а кіть не даш та нико до тя і не подойде у больниці....

О
олег

петлякевич

7
777

Ім'я герою, поки мусора за гроші не зам'яли...

О
ос

wov, а лiкувати, навчати, викладати ти будеш? Дурню безмозглий, якщо всi незадоволенi зарплатою виiдуть закордон, то хто буде займатися ЖИТТЕВО необхiдними справами? Ти? Даун.

БА
Бувша акушерка

А до Сіладійки у Виноградові коли прийдуть поліціянти зазвідати як ся иає?

W
wov

Чому має народжувати у Кішварді. З зарплати податки на медицину ідуть.. ідуть. Кому не подобається зарплата нехай ідуть на заробітки на фабрики, стройки за кордон. Або відкриває приватний центр. Це правило існування суспільства. Подобається або не подобається це комусь.

Р
Рем

Дайте нормальну зарплату лікарю, викладачу, в цілому - бюджетнику (хоча б - 18-20 тис. грн): корупція знизиться в рази, а продуктивність праці покращиться. А так, при кражі порошенком, яценюком та іншою нечистю десятків млрд.долларів і їх непокаранні - це затримання виглядає непереконливо.

ДХ
доктор Хлус

А шо, у нас мож без хабаря народити дитину??? Ця парочка най тепер у Кішварді рожає свою дитинку, бо туй їх запам'ятали)))

Читайте також