Хабарники з мукачівського водоканалу можуть сісти на 10 років

9
6

Прокуратура завершила досудове розслідування та передала до Мукачівського районного суду справу стосовно начальника відділу реалізації та розрахунків з абонентами ММКП «Мукачівводоканал» та начальника сторожевої охорони об’єктів вказаного підприємства.

Посадовці звинувачуються у вчиненні корупційних злочинів, передбачених ч.1 ст. 368, ч. 1 ст. 369, ч. 2 ст. 369-2 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, пропозиція, обіцянка або надання неправомірної  вигоди службовій особі та зловживання впливом), пише прес-служба прокуратури Закарпатської  області.
 
Як повідомив прокурор міста Мукачева Віктор Данканич: «Двох посадовців міського комунального підприємства «Мукачівводоканал» наприкінці травня було затримано під час отримання ними неправомірної вигоди  4 тисячі гривень від мукачівця».

Виявилось, що посадовці вимагали гроші у місцевого мешканця за не вжиття до нього санкцій у вигляді штрафу.

«За фактом вимагання незаконної грошової винагороди, було відкрито кримінальне провадження, яке вже завершено та з обвинувальним актом направлено до суду» – пояснив прокурор.  «Відтак, посадовцям загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією».

 

Коментарі

Г
Громадянин

Нужно протрусить все службы города, они там все прогнили давно уже...

А
Ана

Набралися в газовому. Добралися до водоканалу. Ще які служби їх візьмуть на роботу?

П
Правді

нигде ся не кіньчить.

А
Ага

"сторожевої охорони" - сторожової. Рожевим тут не пахне. І рожами такой. А взагалі "сторожова охорона" масло масляне. Або сторожі або охорона.

Б
Берегівчанин

Найшли чим займатись, це були майже найбільші хабарники краю))) Чомусь не питають у берегівського воєнкому що де він взяв гроші на нову машину? І чому в сьогоднішній статті про берегівського хлопця коменти були заборонені?

П
Правда

А про ментів шо брали взятку на І.Зріні вже ся заболо?Ба шо їм дали?А сим так і треба,дай Боже оби колись ся нікчемна корупція колись закінчилася.

Читайте також