Харі Крішна: Мукачевом гуляли монахи-крішнаїти (ФОТО, ВІДЕО)

39
12

Вчора, 19 липня, вулицями міста Мукачева пройшлись послідовники індуїстського вчення.

Монахи танцювали, грали на музичних інструментах та співали молитовні пісні. Зазначимо, це вже не перший раз, коли крішнаїти влаштовують ходу в Мукачеві. Така хода відбувалась у рамках ходи миру по всій країні.

Крішнаїти – це послідовники Міжнародного товариства свідомості Крішни. Віровчення, яке базується на ведичих священних писаннях.

Серед прихожан цієї організації є як безробітні, так і бізнесмени музиканти, столяри та інші.

Всього в країні понад 40 тисяч послідовників.

Ось як це було у минулому році в Мукачеві:

А так проходила Ведична хода на день Києва:

Коментарі

С
Слава.

По перше! Я к вами та ви. А ви наоборот. Це уже свідчить поо вашу безкультурність. По друге придираєтесь до людей про вчинки яких вообще не знаєте. По третє якщо я шось роблю то не афішірую. А ви афішіруєте на публіці свій негатив. Що свідчить про ваш психологічний стан. По четверте я поховав свою дитину з таким синдромом. І по 5 яке ви маєте право осуждати других людей яких ви не бачили в очі?

П
пп

Розмовляв, і так званий монах так і не зміг пояснити в чому полягає їхня віра і чому вони поклоняються, також на питання що саме від почерпнув з цього для себе особисто, пояснити не зміг, зате попросив пожертвування) шарлатани очередні, не ведіться

747-800 до 18:58

Не причинити вред, не обізвати, не унизити то вже доброє діло. Помочи комусь просто так, не оби довжен бов, пуддержати словом дакого, а дакого наоборот, улаяти кіть фігню говорить вать хоче зробити якусь дурню. Просто оби после вашої бесіди з хоть -ким тот чоловік хоть на 1 % став ліпшим- уже доброє діло. А не коли усі кругом сволочі, марги єден я порядний!

ДН
До нижього доброго сеятеля

I багато ти насiяв добра ?! Де на це добро можна подивитись ? Чи це добро , тiльки -гарнI слова ?!

7
747-800

Добра людина з скарбниці свого серця винесе добро, а зла - сіє зло - помислом,словом, ділом.

ДС
До слави

Як ти допомагаеш цим дiткам iz синдромом дауна ?! А ,просто не вживаеш слово даун ?! допомога серйозна !! Давай без цього пацифiзму та фiлантропiзму на словах , Ок !!?

С
Слава.

Я не розуміву люди які других називавуть даунами,при цьому ображаючи діток і людей які з цим синдромом живуть. До відома цього коментатора діток з синдромом дауна називають ще "діти сонця" Чому? Тому шо у них нема ніякої злості,в отлічії від вас шановний,то діти добра. Діти ласки. Якщо вони відстають у розумовуму і фізичному розвитку то не є приводом цим синдромом ображати других. І то не є їх вина,а гена який провокує цей синдром. Ви наражаєте на себе велику відповідальність за образу діток з цим синдромом. Як би ви їм подивилися в очі, то вони би вам просто сміялися. Тому що із їх серця сяє тільки добро.

С
Сріберный

Вьі майже ім свічкьі держали , а вадь самісьте бьіли в тів організації , не ? )))))

(
(•_•)

Не гуляли, а шумiли в центрi мiста цI дауни, нероби , наркомани, пiдори -крiшнаiсти !!!

В
Вано

Dолbojоби ряжені чMoшники. Ще парад гoмикiв нам хибить....

П
Правдоруб

зазомбовані нероби та наркомани...всю цю blяdotу на фронт, хай ідуть зомбувати сепарів

)
)))

оранжевая саранча

Читайте також