Харківська мережа Roll Club, де кожна людина важлива

3
0

Roll Club у Харкові – це історія про заклади, де можна не просто смачно пообідати. Тут вас зустріне справжня оаза сучасної культури сходу, яка проявляється не тільки у вишуканій кухні. Изокая-бар, японські журнали, приголомшливий інтер'єр та оригінальний тук-тук – класичний азіатський транспорт, що доставляє страви додому.

Успіх прийшов до мережі не одразу. Доставка суші та піци почалася з Чугуєва – невеликого містечка в Харківській області, де Вілен Данієлян разом із двома партнерами почали творити свій бізнес. У перший рік друзям було по-справжньому складно: поки один із них займався приготуванням страв, другий розвозив замовлення містом, а третій відповідав за рекламу та просування. За 12 місяців наполегливої праці бізнесменам-початківцям вдалося розвинути свою справу і прийняти відповідальне рішення про переїзд до Харкова. На сьогоднішній день Roll Club – це 6 офлайн-точок та 4 зони приготування, які доставляють замовлення по всьому місту.

Місія компанії

Доставка їжі – це головний напрямок, у якому працюють ресторани. Однак є й інше, не менш важливий чинник успіху. Незважаючи на постійне зростання та розширення, компанія дбає про дружні стосунки з людьми – і це залишається головною місією. Вивчивши технології, нескладно почати готувати смачні роли та ароматну піцу.

Однак набагато важливіше вибудувати з гостями довірчі стосунки, мотивуючи кожного стати постійними клієнтами. Те саме стосується і співробітників закладів – кожен із них може покластися на керівництво, знаючи, що їхні старання не залишаться непоміченими, а всі проблеми будуть прийняті та вирішені.

Цінності компанії

Страви в Roll Club - це відмінний варіант для посиденьок з друзями, свята або звичайної вечері в родинному колі. У меню представлені великі піци, сети ролів, азіатські перші страви та багато іншого. Компанія піклується про кожного, хто причетний до спільної великої справи, тому дотримується таких цінностей:

  • Для клієнтів передбачена програма лояльності, яка передбачає знижки 3 або 5%, а також кешбек при замовленні на День народження. Гості завжди знають точний час очікування замовлення, а вага та склад страв вказано як у меню, так і на сайті, тому більшість покупців цінують ресторани за чесність та клієнтоорієнтований підхід.
  • Команда співробітників стала - немає великої плинності кадрів. Це пов'язано з тим, що кожен знаходить своє місце з можливістю підібрати комфортний графік. Дружні стосунки в колективі, взаєморозуміння та підтримка – це дрібниці, з яких складається міцна родина справжніх професіоналів своєї справи.
  • Для колег компанія пропонує довгострокову співпрацю, в рамках якої можна ділитися своїм досвідом, створювати колаборації та будувати коло спілкування із провідних фахівців сфери. Яскравим прикладом такого підходу є новий проект Вілена Данієляна на YouTube, де власник Roll Club знайомиться з іншими ресторанами та ділиться різними історіями успіху.

"Надихатися і кайфувати", - саме так творці мережі відповідають на запитання " Навіщо ми це робимо?" ».

Допомога для бійців ЗСУ

У важкий для України час Roll Club не залишається осторонь. Компанія запустила ініціативу « Підвішена шаурма для ЗСУ », в рамках якої кожна небайдужа людина може приєднатися до підтримки наших захисників.

Умови прості – на сайті ви можете обрати та сплатити один із видів шаурми, після чого позиція буде доставлена до бійців. Це простий спосіб допомогти тим, хто цього потребує, і зробити свій внесок у спільну велику справу – Перемогу нашої держави над ворогом.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також