Харківський "олень" запаркувався на пішоходному переході прямо під дверима мукачівської міліції (ФОТО)

12
12

Мало того, на лавочці біля Мукачівського міськвідділку, через декілька метрів від порушника, сиділи люди у формі, можливо ДАІшники чи ППСники.

Однак, сміливого і нахабного харківського "оленя" це не налякало, і він все-таки вирішив запаркуватись на пішохідному переході у тіньку. 

Чому міліція не відреагувала - не відомо.

Якщо з такими порушниками дійсно важко боротись по місту, то потібно правоохоронцям навести порядок хоча б біля свого міськвідділку.

Mukachevo.net 

Коментарі

ДН
до Нарушитель ПДД

там стоянка е на духновича, на мира.Це не ХАРЬКОВ-КОЛХОЗ

Г
Гепа

фотограф ты наш глазастый, у тебя ножки не ходят? Перейти дорогу и зайти в горотдел и сообщить о нарушении мысль в голову мудрую не приходила или бежал на всех порах в редакцию с сенсационным материалом, что бы очередную порцию вони в сеть выкинуть? Не будь статистом, меняй мир действиями, а не констатацией фактов. Жителям города ты такими фото новость не открыл, они это видят каждый день с утра до глубокого вечера.

І
Іван

Бо більшість українців - БИДЛО. Нам не потрібна Європа... у нас культура Гондурасу.

ЕВ
ехай в сибирь

там прохладней и паркуйся где хош. разрешили ему нарушать правила,та шо ты за шлимазл такой ? демонтировать лобовое стекло монтировкой и всех делов .

П
пожар

НАрушителю ПДД уважаємий, якби, не дай Бог через то шо ти припаркувався там, бо відітє-лі, міста нема, вибігла маленька дитина і її б не помітили - сталася б аварія, а потом посипав би голову пеплом. в Місті є стоянки. порушувати правила не можна. шо за народ такий тупий ? порушую бо так мені удобно ? йобнуті якіь хохли, есно...

НП
Нарушитель ПДД

Умники... 39 жары. Солнце жарит нещадно. Мукачевский олень отъехал - я занял его место и, видимо, почетное звание. Но петляя в поисках места встать я в принципе не нашел парковок. Потому обратившись к сотрудникам милиции и поясним ситуацию я пОЛУЧИЛ разрешение там встать несмотря на нарушение ПДД. Надо же тоже адекватно смотреть на мир, ребята. Создай условия для стоянки - потом кричи, что мол несмотря на... все одно вот козлы... А так - крайне предвзятый пост. Автор статьи и Мукачевец с БТРом - реально недалекие ребята.

НП
Нарушитель ПДД

Умники... 39 жары. Солнце жарит нещадно. Мукачевский олень отъехал - я занял его место и, видимо, почетное звание. Но петляя в поисках места встать я в принципе не нашел парковок. Потому обратившись к сотрудникам милиции и поясним ситуацию я пОЛУЧИЛ разрешение там встать несмотря на нарушение ПДД. Надо же тоже адекватно смотреть на мир, ребята. Создай условия для стоянки - потом кричи, что мол несмотря на... все одно вот козлы... А так - крайне предвзятый пост. Автор и Мукачевец - реально недалекие ребята.

М
мукачивець

яка різниця ко водій - олень чи осел чи козел чи... проблема в іншому шо ОПГ МВС не може працювати і не хоче наказувати таких як вони самі - тоді питання а нашо воно(мвс) взагалі потрібно.. мож зекономити бюджетні кошти - й купити один бтр щоб разок по таким авто проїхати як у прибалтиці а потім най років 20 судяться за авто(що від ньго залишиця)...

СМ
С. М. И.

ТАК ЦЕ Ж ОСЕЛ РЕБЯТА А НЕ ОЛЄНЬ)))

D
ddd

или там есть положенные 10 м?

D
ddd

А на противоположной стороне типо не Олени припаркованы

D
dgyhjdg

Нарушение ПДД - не повод для оскорблений

Читайте також