"Харківський політехнічний інститут" нагородив студентів і викладачів УжНУ

8
0

На адресу ректора УжНУ, доктора технічних наук, професора Федора Ващука надійшов лист від Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» щодо підсумків ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі науки «Прикладна геометрія, інженерна графіка та ергономіка», участь у якому брали і представники УжНУ.

Відповідно до наказу МОНмолодьспорту України базовим вищим навчальним закладом для проведення згаданого конкурсу призначено саме НТУ «ХПІ». За результатами конкурсу, галузева комісія прийняла рішення нагородити дипломом студентів інженерно-технічного факультету УжНУ Олену Бігарі, Валерія Ковача та Ларису Чайчіц.

Також організатори конкурсу просять виголосити подяку виконавцям конкурсних робіт та їх науковим керівникам: старшому викладачу кафедри приладобудування Сергію Валентиновичу Тютюникову, старшому викладачу кафедри технології машинобудування Ярославу Павловичу Легету і старшому викладачу кафедри комп’ютерних систем та мереж Ганні Семенівні Тютюнниковій.

Що приємно, галузева конкурсна комісія харківського вишу відзначила високий рівень представлених на конкурс робіт від УжНУ та запросила до участі у конкурсі 2013/2014 навчального року.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також