Хлопчика, який загубився в Карпатах розшукали. Він живий та неушкоджений

27
8

Зниклого 6-річного Олексія шукали в горах понад добу. Хлопчикові довелося в лісі провести ніч.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що 6-річний хлопчик загубився по дорозі на Говерлу, відставши від групи туристів.

В ДСНС України повідомляють, що хлопчика вдалося розшукати живим о 19:27 на маршруті в сторону гори Кукул.

Знайшли дитину на горі Велика Космецтка відстані понад 2 км - на кордоні із Закарпаттям.

Олексій переляканий, його уже спускають з гори. Хлопчина вже встиг поговорити з батьками по телефону.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Л
Лилия

Рекомендую органам опіки поспостерігати за життям дитини у цій родині . Реакція при зустрічі з матір'ю не нормальна для дитини у віці 6 років. Скоріше за все, це домашнє насилля.

Ф
Філософ

Вся жизнь театр и все мЬІ в ней актерЬІ ! Мамочці тільки виступати перед публікою , без підготовки . Всі дописи вірні , навіть занадто в ціль .

М
Мукачівка

Не розумію той бидляк, який без потреби лізе в гори. Чого там забула? Іди краще людям допоможи - поприбирай у дворі самотній жінці, винеси сміття, Ні, воно лізе в гори ще і хвастає тим напоказ.

Ю
ю

на гузицю бабі, шо не прив'язала сопляка, самому соплякови, бо сказний, і батькам - знавучи ош сказний і никого ся не слухать, пустили. Хоробрий.....легко замаскувати відсутність інстинкту самозбереження под се няньовоє слово.

ДК
Дідок Карпатський

ТИМ РОДИЧАМ які взяли відповідальність за дитину,і забули про це - всипати 25 гарячих на одне місце.....може дійде тоді про відповідальність-гори помилок не прощають,а хлопчині здоровя.

ИН
Играют на камеру

такое впечатление, что хотели исбавиться от ребенка. В современном мире это уже становиться нормой. Много виделось таких родителей на Закарпатье, дети требуют подять мяч папе или маме, а они огрызаются на детей, потому что те мешают им в телефоне сидеть. Сгорите в аду, мрази, не видящие своих ангелов и тупящие в телефоны, когда они возле вас.

В
Вова

Слава Богу шо знайшовся.......

Г
Гость

Не ребёнок потерялся, как пишут СМИ, а ребёнок, которого потеряли безответственные родственники. Слава богу, что ребёнок цел и невредим.

Читайте також