Хлопець у Берегові вкрав камери відеоспостереження і сам потрапив "на гачок" (ФОТО)

13
0

18-річному мешканцю міста Берегово «світить» до п’яти років позбавлення волі за вчинені ним крадіжки камер зовнішнього відео-спостереження.

Крадіжки сталися в різних кінцях міста. Оперативники карного розшуку Берегівського РВ УМВС перевірили місця можливого збуту викрадених камер, допитали осіб, які могли бути свідками злочину чи очевидцями, перевірили на причетність чимало осіб. І їм вдалося врешті-решт вийти на слід злодія.

Свою роль у викритті зловмисника зіграла допомога місцевого громадського формування з охорони громадського порядку, члени якого й надали правоохоронцям відеозаписи з камер спостереження, де  було зафіксовано особу крадія, - повідомляє Яна Денисюк.

Охочим поживитися чужим майном виявився місцевий житель, який, незважаючи на свій молодий вік, вже встиг «відвідати» місця позбавлення волі і лише взимку цього року звільнився. А нині знову потрапив до ізолятора тимчасового тримання.

Як пояснив сам молодик, він ніде не працює й грошей не має, тому й вирішив розбагатіти за чужий кошт. Побачивши прикріплені до дерева камери відоспостереження, поцупив їх та згодом продав за 100 та 150 гривень (хоча насправді вартість камер значно вища). Виручені гроші витратив. Правоохоронці вилучили викрадені відеокамери. Після проведення експертизи їх  буде повернуто власникам.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також