Хлопець з Виноградівщини зніметься в рекламі для ARMANI

10
10

А ще юнак поставив нечуваний рекорд у Facebook, товаришує із Сарою Коннор і дає інтерв'ю європейським телеканалам.

Колись Микола Тарариєв, як і багато закарпатських хлопців, після школи подався працювати в Чехію. А тепер він там справжня зірка - його facebook-профіль прагнуть додати в друзі 230 тисяч людей із 47 країн світу, його фото розклеєні на біг-бордах в Німеччині, він допомагає студентам в Празі і мріє про заможну і квітучу Подкарпатську Русь...

Микола родом із Великих Ком'ят на Виноградівщині. Познайомився я з ним через соцмережі, саме в час, коли Микола, перебуваючи десь у Європі, досягав рекорду з кількості запитів дружби до його еккаунта. Тоді й народилась ідея зробити фейсбук-інтерв'ю, в процесі якого й дізнавався чимало цікавих подробиць. Отже, facebook-інтерв’ю з Миколою Тарариєвим - мінімум модерації, максимум живого спілкування!
 
- То хто ти і звідки?
 
-Я народився в Росії, тато в мене звідти. А мама - українка. Дитинство провів уже у Великих Ком'ятах. Закінчив у 2004 році 11 класів і пішов працювати в Чехію.
 
-Як і багато інших закарпатців, на заробітки?
 
-Я змалку дивився чеське і словацьке телебачення через параболу (супутникову антену ). Тому добре знав чеську мову і зміг піти працювати в Теско Менежер Корденатор.
 
- Так, пам'ятаю, свого часу тут були популярні словацькі телеканали.
 
-Маркіза, Нова ТВ... У Чехії я почав відвідувати фітнес-клуб, займатися спортом і за 4 місяці досягаю атлетних форм, хорошої постави. Мені запропонували знятися в рекламі - прорекламувати спортивний одяг у Мадриді. Вийшло дуже вдало. Потім мене запросила німецька Аґеці, співпрацювати з ними я погодився, і тепер по цілій Європі знімаюся у різних рекламах. Просто виглядаю дуже молодо. За своїми даними підпадаю під 1 категорією. Це від 16 до 18 років.
 
- Тепер де живеш?
 
-У Великих Ком'ятах, але дома я раз на рік.
 
- В основному в Празі, Німеччині?
 
-У Празі це коли скільки роботи буває, інколи мене там і 2 місяці немає. Дивись, це я організував.
 
Я там у синій куртці. Це була акція в Чехії проти державних екзаменів. І я з Міністром освіти помагав через фейсбук організувати це. Уже тоді я мав 10.000 тисяч друзів, і прийшло десь 7000 людей на акцію. Мене просили про допомогу, так як мене багато знають в Празі.
 
-Маєш багато друзів? Я про життя реальне, не інтернет.
 
- О, друзів у мене дуже багато. З тих, що в мене у Фейсбуці, більше половини я знайомий і в реальному житті. В інтернеті проводжу час, коли відпочиваю після спортзалу, відписую на тисячі листів.
 
-А скільки друзів у фейсбуку? І взагалі, що це за ідея з тисячами друзів на Фейсбук? Яка ціль, мета, що хочеш цим сказати чи довести?
 
- Я завжди хотів мати багато друзів на фейсбуці, а тепер не знаю, як цього позбутися. У мене на трьох профілях 11000 друзів, бо система робить обмеження - не більше 5000 друзів на профіль. Тому маю три. А із запитів дружби остання цифра була десь 230 тисяч! Але я не можу їх прийняти - фейсбук не дозволяє, і я не встигаю. Навіть моїй мамі після мене прийшло 22 тисячі запитів дружби!
 
-А з чого почалася така шалена фейсбук-популярність?
 
- Особливо багато друзів почало додаватися після Євробачення у Дюссельдорфі. Я був присутній на концерті, на одному з перших рядів, від мене брало інтерв'ю німецьке ТБ. З того часу приходить дуже багато запитів дружби у соцмережі, але вже й до того часу я мав десь 15000 друзів. Після концерту Євробачення, завдяки своїй модельній агенції, я був запрошений на величезну закриту VIP-вечірку, де були учасники концерту, організатори і т.д., ми виступали з танцями, там було всюди моє ім'я.
 
-То в тебе фейсбук-рекорд?
 
- Результати - найбільші в Європі. Для багатьох не зрозуміло, як це взагалі можливо! Але через велику кількість листів мені треба буде, напевно, залишити на фейсбук лише 1 профіль.
 
-Хто із найбільш відомих людей є твоїм другом у Фейсбук?
 
-Я знаю дуже багато відомих людей як, на приклад, Сара Коннор. Але половина з них не мають еккаунта у Фейсбук. Думаю, невдовзі виставлю свої фото зі знаменитими людьми.
 
- Що робиш із десятками тисяч коментарів, намагаєшся відповідати?
 
-Я намагаюсь усім відповісти, але не встигаю інколи.
 
- Звідки твої фейсбук-друзі? Може є деякі з маловідомих, екзотичних країн? Як спілкуєтеся?
 
- Десь із 47 країн. Усі запрошують мене погостювати :)
 
- Коли маєш стільки друзів в мережі, то можеш багато чого організовувати, рекламувати...
 
-Я вже розповідав про акцію в підтримку студентів у Чехії. А у Люксембурзі мене показували по ТБ, там було 40 прапорів у підтримку Закарпаття.
 
-А що робив у Люксембурзі?
 
- Зібралися найвідоміші модельєри для пошуку нових облич для рекламних кампаній. І я виграв проект на рекламування одягу від Джорджо Армані! За умови, що наберу прекрасну форму. Але це реальні вимоги, бо я вже зараз у дуже хорошій формі.
 
- Вітаю! А що за акція з прапорами?
 
- 40 прапорів! Акція на Захист Закарпаття.
 
- ???
 
-:Ось фото. Це в Люксембурзі.
 
Чеська влада дозволила мені проводити масштабні акції в підтримку Закарпаття. Усі, кого я знаю на Закарпатті, просять, щоб я рятував їх, бо Україна веде до голоду людей.
 
- Не впевнений, що доречно наразі заглиблюватися в "русинське питання". Проте: однозначно потрібно зберігати мову, культуру, традиції закарпатців, але насторожує, що навколо цього питання "крутиться" дуже багато грошей і політики, геополітики...
 
- Згоден з тобою. Але я бачив оригінал Бенешевського декрету, де чітко вказані значно ширші права Закарпаття, ніж тепер. Та й взагалі, які тепер права діють в Україні? Чому на Закарпатті не проведуть референдум про те, де люди хочуть жити, чи хочуть в ЄС? Думаю, найближчим часом у Празі і в Брюселі я проведу найбільшу акцію протесту за історію Закарпаття. Щоб дістали люди свободу, щоб жили всі достойно і ніколи не було такого, що мене на Мерседесі s320 спиняє ДАІ, і просить 50 грн на каву. Я хочу, щоб наші діти не знали слово "корупція".
 
- "Знайомий" з нашими даішниками?
 
- І не тільки я, а й мої друзі з Європи. По дорозі з Ужгорода до Ком'ят по кілька разів зупиняють і просять... Дуже ганьба за державу. І що турист думає, коли приходить погостювати в нашу країну, а тут його "доять"?
 
- Ти казав, що не часто їздиш в Україну.
 
- Розумієш, в такій країні я просто не хочу жити! Дивлюся на Люксембург і думаю, як може держава, розміром як Виноградівський район, мати таку потужну економіку, і де слово "корупція", або слово "украв" не існує взагалі. Тут люди заробляють біля 5000 тисяч євро в місяць, а ціни у 2 рази нижчі. А в Україні - просто нереально так жити. А якщо людям подобається таке життя, так най терплять - буду старатися найшвидше забрати родину в Прагу. На українську зарплату сьогодні не реально жити, якщо я заробляю близько 6000-11000 тисяч євро щомісяця і мені на мої видатки і цього заробітку досить мало, то що би я робив із українською зарплатою в 4000 тис. грн?
 
-То ти маєш постійне житло поза Україною?
 
- Німеччина подарувала мені довгострокове проживання на 10 років, а відтак зможу отримати німецьке громадянство. Це сталося після після Євробачення, коли мене запросили на прямий ефір німецького ТБ. Один знайомий друг з європарламенту попросив Німеччину підтримати мене і мені дали житло і можливість жити і працювати в цій країні. Такі ж умови від Німеччини має і Кличко.
 
- Не перестаєш дивувати. Знайомий друг в європарламенті... Що переконало німецьку владу надати тобі такі преференції, житло і майже громадянство? Якісь твої таланти, заслуги?.. Чи політичні переслідування, може?..
 
- Ні, жодних переслідувань. Мені дали житло, бо бачили, що я один і я старався іти далі. І я сподобався всім, хто бачив мене, як ми виступали. І ніхто не вірив, що я з України...
 
-Вважаєш, тобі просто пощастило, чи це результат роботи над собою, якоїсь мрії?
 
- Після виступу у прямому ефірі, де було виписане моє ім'я, все змінилось за 3 дні. Я думаю, що це удача. Мені просто пощастило, але ще до біг-борди з моїм фото на рекламі були розклеєні по всій Німеччині. Але та ніч після Євробачення у Дюссельдорфі принесла мені великі зміни.
 
-На завершення, щось хочеш сказати своїм землякам-закарпатцям?
 
- Жителям Закарпаття хочу сказати, що я завжди за вас заступався в найскладнішій ситуації і я ні одній країні ніколи не дам принижувати закарпатський народ!
 
-Дякую за розмову. Успіхів!

Коментарі

Т
Таня

Бо Ми з Онока так маєм один інтернет так Пишуть йому з мого компютера з IP: 85.161.173.xxx а якщо треба так можем написати і 100000000 а ти завідеєш Читич

ТК
Танюшка Керечанин

Коля,я надіюся на те,що ти незабудеш за Закарпаття! Ти молодець,ти сам доклав багато сили,щоб тобі це вдалося,і ми всі тебе підтримуємо,і тримаємо за тебе кулаки! Ми раді,що хоч одна людина недає нас в обіду,і підтримує нас. БАЖАЮ ТОБІ ВСЬОГО САМОГО НАЙКРАЩОГО! А САМЕ ТЕРПІННЯ!!!

Ч
Читач

Ахах,дада, цілих чотири коментарі з одного ІР, тупо спалилися "прихильники")))

В
Віктор

Це є Сасий красивий хлопец Закарпаття Коля Одна людина найшлася с талантом

Т
Таня

Просто молодец

НМ
Наташа Мукачево

Коля ти просто Наша звізда все Закарпаття тебе пытримує тТи сьгодні самий впливовий Чоловік в Закарпатті і так треба тримати і Дякую що ти Притискаєш Україну так треба і надалі щоб бачили Що Закарпаття небуде терпіти приниження слава Закарпаттю

S
SN

Коля, ти як супермен, ти супер !

V
Volodia

Molodec xlopec tak trumaj Dali tu Persuj nasha Zvizda

В
Вася

Коля ти є велика зірка і спасибі що не Забуваєш за Закарпаття якщо можна Спаси нас бо тут умрумо відяднай Закарпаття від україни ти супер просто Коля

А
ага

йййойойойййй!!!

Читайте також